IRC-Galleria

Eemu89

Eemu89

¯\(°_O)/¯ je me condense!!

Uusimmat blogimerkinnät

Blogimerkintä

- Vanhempi »

IMaanantai 10.12.2007 04:41

Hmmm.. Tänään on tällainen päivä.

Otinpa viikon ilmaiset vipit ja überteiniydyin. Kello on jo yli puoli kolmen ja melkein sain taas tänään tehtyä valmiiksi äikän rästityöt, joiden palautus oli kuukausi sitten. Kyllähän mä yritin, mutta ku oon tainnu hävittää kirjaston kirjan, sen joka mun piti lukea.

Silmät ristissä oon ny tätä nakuttanu tässä "jesh jesh lisää kansioita wauuu".

Eikä tietenkään vieläkään väsytä, kiitos eilisten yöseikkailujen. Kolmen aikaan nuotiolle joen rantaan yöllä. Nytpä sitten valvon taas siihen asti :D

Aamulla vaan pitäis saada itteensä sänkystä ylös, lukio kutsuu 9.25 ja loppuis 14.00 mut pittää lähtee aikasemmin jo ko työvuoro taas alkaa 14.00 ja siellä sitten kykinkin kymmeneen asti. Tiistaina sama.

Töllöstä tulee jouluchat eikä äänet toimi. Menetän hirveästi.

- jesse puhuu unissaan... :D :D potkas seinää ja ihan ku se ois sanonu jotain "emosukka.." ja jotain muminaa melko masentuneeseen äänensävyyn. -

Päivällä katsoin Talentin, Santerin ois pitäny voittaa. Ainut jolla oli oikeasti jokin erottuva Kyky. Cirque du Soileil odottaa.

Aleksikin oli ihan jees, aika hauska oikeestaan. Melkeinpä tokaparas vaihtoehto. Mutta onneksi ei kukaan laulamalla menny kisaa voittamaan, kuten enklannissa ja ameriikassa tais käydä. Itolit on erikseen :)

Mitäs vielä. Oho, älysin justiisa uppoutuneeni dataa niin intensiivisesti et oon istunu hiljaisuudessa o.O amppi tulille nyt!

:D :D :D :D ja nyt repesin. Suffle päällä.
Lähti soimaan

Sonata Acrtica - Weballergy


Sitä tämä kai sitten on.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.