IRC-Galleria

KipeänäTorstai 19.07.2007 21:09

Se Metallican keikka oli sitten jotakin aivan uskomatonta, meillä oli ihana porukka koossa ja bussissa oli hyvä alkoholitarjoilu. Ainoa ikävä puoli oli ne tappojonot että ylipäänsä pääsi sinne kentälle. Lämppäreitä ei siis pahemmin näkynyt. Mutta enpä vaihtaisi tuota kokemusta pois mistään hinnasta.

Takaisin kun tultiin sieltä niin tietysti kauhea juominen päällä ja kun Turkuun asti selvittiin niin lähes jokainen rynnisti lähimpään baariin, me mukaanlukien. Ajauduttiin siitä sitten jatkoillekin ihanien ihmisten kanssa ja kotiin päädyttiin vasta myöhemmin aamupäivällä. Mutta ei siinä mitään, kun hieman vedettiin unta palloon niin eiköhän sitä pitänyt illalla mennä uudestaan juomaan. Seuraavana aamuna olinkin aivan liian kipeä, joten putkeni loppui siihen. Roni kun pääsi vauhtiin veti vielä kolmannen päivän putkeen ja kuulemma oli eksynyt jonnekin jatkoillekin, hmm.

Muutto lähestyy. Roni ei ole vieläkään pakannut siinä missä omat tavarani ovat pölyttyneet laatikoissa jo toukokuusta. Miehet... Eräs asia hieman kyllä harmittaa. Olisimme muuttaneet eräiden kavereiden naapuriin, mutta he muuttavat pois. No, aina ei voi voittaa. (Ja ei, se pois muuttaminen ei liity meihin millään lailla)

Siinä kaikki tältä erää, nyt koetan vain parantua. Olo on vieläkin mitä kamalin (ja ei krapulan takia).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.