IRC-Galleria

Emmilii

Emmilii

computer says no

Kuka julkkiskundi sopis mulle?Tiistai 03.07.2007 23:54

Testitulos
Julkkiskundeista sopisit parhaiten yhteen Justin Timberlaken tai Cristiano Ronaldon tyylisen urheilullisen, trendikkään komistuksen kanssa. Pidät hemmoista, jotka uhraavat reilusti aikaa ja rahaa oman ulkonäkönsä ylläpitoon, ja suot heidän odottavan sitä sinultakin. Jaat näiden tyyppien kanssa sporttisuuden ja energisen elämänasenteen. He eivät ole turhia murehtijoita (kuten et sinäkään), vaan haluavat aina pitää hauskaa ja löytää parhaat bileet. Elämä ja nuoruus ovat heistä uusia kokemuksia varten. Sinusta olisi myös mukavaa, että muiden tyttöjen päät kääntyisivät, minne tahansa menisittekin. Ähäkutti, hän on sinun seurassasi!
Julkkiskundeista sopisit parhaiten yhteen Adam Brodyn tai Daniel Radcliffen tyylisen, älyllisistä harrastuksista kiinnostuneen coolin nörtin kanssa. Hän harrastaisi todennäköisesti scifileffoja, kulttisarjiksia ja musiikkia. Kundilla ei menisi sormi suuhun tietokoneen kanssa, vaan hän innostuisi pelailusta ja irccailusta. Tällaisen kundin saattaisit parhaiten kohdatakin netissä. Hänellä on huumorintajuinen elämänasenne eikä hän ota ketään turhan vakavasti – kaikkein vähiten itseään. Hänen juttunsa saavat aina koko kaveriporukan nauramaan, vaikka ne ovatkin joskus hieman outoja. Kundi osaa pitää hauskaa, mutta aina omalla tavallaan – häntä inhottaisi olla samanlainen kuin kaikki muut.
Julkkiskundeista sopisit parhaiten yhteen Gerard Wayn tai Bill Kaulitzin tyylisen kapinallisen lahjakkuuden kanssa. Olet itsekin kiinnostunut taiteellisista harrastuksista, ja siksi ihannekundisikin osaa soittaa, piirtää tai kirjoittaa. Hän on todennäköisesti innostunut kauhuleffoista tai fantasiasta, kuten sinäkin. Ihannekundisi ei ole mikään bilettäjätyyppi, vaan viihtyy kotona omaa juttuaan puuhaillen. Hän on yleensä erilainen kuin muut ja herättää joskus närää niin ulkonäöllään kuin mielipiteilläänkin. Se sopii sinulle, koska et halua uida valtavirrassa, vaan otat mieluummin vastarannankiisken.

Totaa........ %D. Miten voi tulla tällänen vastaus?!?! Nojoo *iskeeh justinin*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.