IRC-Galleria

Porvarit suksikoot perseeseen!Torstai 27.09.2007 19:00

Tänään on ollut tääs niin vitun hyvä päivä, että ei hyvää päivää. Aamulla heräsin 5min enen kuin kello soi (jota ei ole varmaan koskaan aijemmin tapahtunut) kello 04.40. Aamupalaa ja töihin. Tähän asti siis valan hyvin. Ja siitä se sit lähti. Jari kerto heti että Jani oli sanonut että 6.10 tam 37 Puretaan (siis työaikakäyntimuoto, jossa tehdään 4 päivää töitä ja 2 vapaata 4 töitä 2 vp jne) Pääsin koneelle niin teija sano samaa. Oli Kossu(pomo) puhunu yöllä. Vittu saatana. No aloitin työt ja koht Pate (pomo) tuli koneelle ja kysyin siltä. No se sano että no joo sellasta HUHUA on... No sanoin siihen että niillä on tää päivä aikaa ilmoittaa seema muutoksesta koska siinä on 7 päivän raja. No tähän se sanoi, että niin mutta ei se niin mee, 7 päivän ilmoitus raja koskee VAIN pysyviä muutoksia ja TILAPÄIS muutoksissa on 24h:n raja. PERKELE. Eli Lauantaina aamulla kello 6 kun loppuu tam 37 niin siitä ei tarvitse ilmoittaa kun pe aamulla klo 6!!! Kuka saatana elää 1 päivän varotus ajoilla. No parintunnin päästä sitten kuitenkin pate toi lapun jossa oli että tam 37 loppuu 6.10 klo 6 aamulla toistaiseksi.... Vitun hienoo. meni sitten kaikki saatanan suunitelmat niin vituiksi että vituttaa. Olin jo kerennyt sopia kaikki työvuorovaihdot niin että oisin saannut viikolle 42 4päivää vapaata että mette oisi päässyt kummitädille hoitoon. JA NYT PERKELE MULLA ON VITTU YÖVUORO. koko viikon. Meillähän ei ole minkäänlaista sosiaalista elämää. On vain tämä paska työ jossa olemme vain porvarillisten johtajien pelinappuloita tässä oravanpyörässä!!! Ja kyllä sitä niin sumutetaan pientä työläis raukkaa! JOkainen saa ite hakata omaa päätänsä seinään kun johtajisto loikoilee aarnikotkan varjossa konjakkilasi kädessä. perkele. Tämä tietää sitä että aijon tutustua Herra Hartikaiseen lähemmin. kylähän tuo selkä varmasti viikolla 42 on erittäin kipeä. tai pää.. tai yleinen kuumetauti joka tappaa kaikki! Ja talvilomaa vietämme viikolla 43! Kun katson pihalle, niin NYT EI OLE TALVI vaan SYKSY. Perkele. Kyllähän johtajisto voi lähteä laskettelemaan vaikka alpeille silloinkun huvittaa mutta miten on työläisen laita? Millä saatanalla maksat asuntolainat ja laskut jos et mene kiltisti töihin silloinkun herra isoherra näin käskee. Vittu. Haistakaa paska koko valtiovalta.

Nousen sosiaalidemokraattina parrikaadeille nyrkkiä puiden! Ja aivan varmana äänestän seraavassa vaaleissa sdp:tä! JOtta joku pitäisi meistä duunareistakin huolen!

Pitää vissiin alkaa vakavasti harkita työpaikan vaihtoa. On sen verran heikot näkymät, että hitaat syö nopeet. Eika synkeät on kyllä alanvalinta näkymät kun ei ole ammatillista koulutusta ja samaa tulotasoa en pysty saamaan kuin toisesta tehtaasta tai sitten pitkällisellä koulutuksella.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.