IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

IsonenTorstai 22.06.2006 18:02

Oli muuten ihan tuhon kivaa. Nyt vaan nukuttaa.

MaalariMaanantai 12.06.2006 15:22

On täysin mahdottoman epätapahtuvaisen mitään lähteä tästä, pukea päälle ja maalata tuota venevajaa. Ja kun yksi seinä pitäisi maalata kerralla, ettei jää rantuja, siihen menisi pari tuntia. Ja kun abc olen polttanut naamani, eikä naamaa saa oikein suojattua vaatteilla, en edes saisi pahemmin kai olla auringossa. Mutta maalaamisesta saa rahaa. Tiedä sitten. Ja nämä punaiset tahrat käsissä ja jaloissa ovat kyllä aika tyylikkäät.

Arvatkaa tekisikö vielä huomenna mieli lähteä sinne riparille. Ei sillä, etten haluaisi sinne, siellä tulee olemaan melko varmasti aivan tappokivaa ja sen jälkeen olen viikkokausia maassa siitä, että se loppui, mutta haluaisin lomailla vielä edes vähän aikaa. Kun huomenna alkaa se rumba, etten ehdi hengittää kuukauteen. Viikko riparia, päivä kotona, viikko Lontoota, päivä hengitystä, kaksi viikkoa töitä. Ja sitten pari viikkoa lomalomaa ja loma onkin ohi. No ei. Pääsen Lontooseen, Koivuniemeen ja saan rahaa. Hyvä homma. Ajatelkaa positiivisesti.

Minulle saa siis soitella, jos haluaa kuulla mitään. Tai ihan vaan piristää. Nettikiinnisaamattomuuteni alkaa huomenna ehkä kahden jälkeen. Olen taas paikalla ehkä seuraavalla viikolla keskiviikkona illan ja torstaina koko päivän ja ehkä perjantaiaamunkin. Sitten se Lontooviikko (älkää nyt sinne soitelko, tekstarit on melkein normaalihintaisia, niitä.) ja olenkin iltaisin taas kotona. Bra. En katoakaan lopullisesti elämästänne.

Miksi musiikin tekeminen on paljon vaikeampaa kuin kirjoittaminen?
- Vanhemmat »