IRC-Galleria

Game freak..?Maanantai 22.12.2008 18:22

Hei kohta on joulu.

Ja oon pelannu Pokémon Emeraldia taas pitkästä aikaa. :DD 2 vuotta sitä on pelattu enkä vieläkään ole päässyt läpi, saati sitten tavannut puoliakaan pokéista.. Nyt tosin oon taas päässyt hyvin eteenpäin ja pienoisten keskustelujen jälkeen pelien hahmojen nimeämisistä, olen alkanut nimetä niitä todella typerästi. Yleensä nimeän pokét niiden oikean nimen perusteella, ja niin tein tälläkin kertaa, sain pienen harmaan otukset ilmaiseksi koska pelastin jonkun paikan joltain Aqua teamilta ja nimesin pokén Kakaksi.. Ehkä hehkein nimi pokémonille ikinä. Seuraavaksi pyydystin vahingossa Gloomin ja annoin sille nimeksi Pulla, koska sen päässä töröttää 4 nätin ruskeaa pullaa. Yhden kirahvin tyylisen pokén nimesin Kirkaksi.. Mitähän seuraavaksi.

Vittuunnun yleensä pelin aikana siihen, että joihinkin paikkoihin ei pääse ellei kävele ruohokentän läpi ja sieltä hyökkää kimppuuni villi pokémon mikä on yleensä leveliä 25, kun oma poké on levelillä 53.. Ei jaksa edes kokemuspisteiden janossa niitä kiduttaa..
Myös ne itsestään liikoja luulevat vastustajat on ärsyttäviä; "hehehee, meikän poké onkin levelillä 30, et voi voittaa..!" Haist paska.

Vielä se Bulbasaurin metsästys on käynnissä, kaveri haluaa nimetä sen Kekkoseksi, joten pitää yrittää löytää jostain sellainen. Heh.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.