IRC-Galleria

YhyTiistai 01.06.2010 20:33

Angst, välillä sitä vaan luulee olevansa hyvä jossain mutta sitten se todellisuus iskee ja huomaat että olet täysi paska. .__.

Osallistuin nettituttavan piirustuskilpailuun deviantART:issa ja jonkin aikaa olin jopa tyytyväinen omaan suoritukseeni. Sen jälkeen alkoi kilpailuun tulla yhä parempia ja parempia töitä. Noh, tiesinhän minä ettei omani ollut mikään mestariteos mutta kyllähän se harmitti, että "yleisöäänestyksessä" kukaan ei ollut äänestänyt työtäni. :( Käytin siihen kuitenkin paljon aikaa ja kärsivällisyyttä.

No mutta jonkunhan se pitää hävitäkin, ja olen kuitenkin ehkä ihan hyvä häviäjä. 8) En ala riehumaan ja haukkumaan ihmisiä ja tyydyn osaani, mutta kyllähän se hieman harmittaa.. Mutta eipä sille mitään voi.

Joskus sitä vaan miettii että miksei sitä voisi olla luova ja taitava..? Okei, osaan ehkä jotenkuten ihmisen anatomian piirtää, vaikka siinäkin tökkii ja pahasti.. muuta en sitten osaakaan. Värejä en osaa käyttää, en vesi, -puu tai muitakaan värejä. Taustoissa on ongelmia, en osaa keksiä mitään mielenkiintoista tai edes esittävää taustaa. Ne on aina sellaisia väriläiskiä mitkä on tehty ihan päin helvettiä.. Muttakun ei kehtaa edes harjoitella kun tietää ettei niistä mitään tule, ja ne pilaa koko työn niin sitten harmittaa kun itse esittävä asia on ollut lähes täydellinen ja joudut koko roskan heittämään romukoppaan pilalle menneen taustan takia. :p

Muutenkaan en osaa käyttää mielikuvitusta. Lainaan kaikki ideani jostain muualta eikä tuotokseni ikinä ole kovin originaaleja. Tykkään piirtää lähinnä pelkkää fanitaidetta, koska niissä on selkeät ohjeet tekemiseen, senkusta noudattaa valmista pohjaa. Siinäkin miulla onongelma, en osaa käyttää mielikuvitustani edes erilaisten vaatteitten tekemiseen jo valmiille hahmolle, mikä periaatteessa on ihan jees ja kertoisi mielikuvituksesta, muttakun eeeeei. -__-

Niin että olisiko kellään ylimääräistä luovuutta lahjoittaa tänne? Tarvetta on.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.