IRC-Galleria

Firma-yhtye

Firma-yhtye

http://firmamusic.com

Tiedot

Nimi
Asuinpaikka
Jyväskylä
Tunnisteet

Yhteisöt

Musiikki
Firma
Ravintolat ja kahvilat
Freetime, Jyväskylä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Kuuntele Firmaa!


FIRMAN PERUSTAMISPÖYTÄKIRJA

Firman perustamiskokous pidettiin Jyväskylässä Vaasankatu 21:ssä sijaitsevan ravintola Sohwin perimmäisessä pöydässä 1. maaliskuuta 2010 klo 14.00. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti herra Kuusikko.


§1 Puheenjohtaja Kuusikko avaa kokouksen kiittämällä läsnäolijoita paikalle saapumisesta ja ilmoittaa aikaa säästääkseen menevänsä suoraan asiaan.

§2 Kuusikko ilmoittaa tehneensä yhdessä Haaviston kanssa pelottavan tarttuvia pop-kappaleita jo keväästä 2009 alkaen. Haavisto ilmoittaa Luukkosen niin ikään olleen välillä paikalla juomassa kahvia ja pitämässä seuraa paikalla olleelle saksanpaimenkoiralle.

§3 Luukkonen pyytää puheenvuoroa ja muistuttaa myös vaikuttaneensa erään C-osan riffin syntyyn, joka kuitenkin myöhemmin päätettiin yksimielisesti hylätä laadunvalvonnallisista syistä. Luukkonen muistuttaa myös Hietalan olleen joskus paikalla leikkimässä koiran kanssa.

§4 Hietala pyytää puheenvuoroa ilmoittaakseen pitäneensä kyseisestä riffistä ja koittaa palauttaa sen mieleensä äänekkäästi hyräillen.

§5 Kuusikko ehdottaa, että paikallaolijat alkaisivat viedä syntynyttä musiikkia koko kansan tietoisuuteen kutsuen itseään Firmaksi. Osittain siksi, että kukaan heistä ei ole aiemmin ollut töissä missään firmassa ja osittain siksi, että Kuusikon kanssa samassa taloudessa elävä naishenkilö on vakuuttunut siitä, että kyseinen nimi tulee takaamaan heille korkeamman elintason.

§6 Nimeksi hyväksytään "Firma", vaikka Luukkonen pyrkii tuomaan esille vielä muita nimivaihtoehtoja, kuten "Hyvä parturi", "Sampsa Pakkala & Takatalvi" sekä "Kyöstin näköinen mies".

§7 Kokouksessa läsnäolevat kirjataan ylös ja todetaan että Firman hallituksessa istuu neljä pysyvää jäsentä. Varajäseniä ei ole.

§8 Firman toimitusjohtajaksi valitaan Haavisto, tiedotuspäälliköksi Luukkonen ja virkistystoiminnan pääkoordinaatoriksi Hietala. Kuusikko lupautuu ottamaan hallituksen puheenjohtajan aseman lisäksi luottamustehtäväkseen myös kopiovastaavan toimen. Firman kokousten sihteerinä tulee toimimaan tiedotuspäällikkö Luukkonen.

§9 Haavisto ehdottaa sääntöä, jonka mukaan aina Firman pikkujouluissa ja muissa virkistystilaisuuksissa jokainen hallituksen jäsen tarjoaa vuorollaan kierroksen, kuitenkin niin, että Hietala aloittaa rangaistukseksi aiemmin tapahtuneesta hyräilystä. Sääntö esitetään tulevaksi voimaan välittömästi ja se hyväksytään äänin 3-1.

§10 Hietala kantaa pöytään neljä keski-olutta ja kokous julistetaan päättyneeksi.SKÅL!

Pöytäkirjan ovat tarkastaneet:
Haavisto
Kuusikko
Hietala
Luukkonen