IRC-Galleria

Fisulapsi

Fisulapsi

Beam me up, Scotty.
No kun me katsottiinkin vaan Pikkuponit ja jumituttiin sitten lähinnä pelaamaan Simssiä ja kuuntelemaan mun levyjä. (Koska Sims-musiikit on aika raivostuttavia. Varsinkin pitemmän päälle, siinä vaiheessa kun ne osaa ulkoa ja ne jää hakkaamaan päähän viikoksi jos yrittää pelata viis minuuttia - sehän ei tosin ole mahdollista kun peli latailee (ja lagailee) niin järjettömästi.)

Joten olen jälleen ihan Sims-addikti. :<

V-ropessakin oli varsin hauskaa, toivottavasti saatais pian taas rope järkättyä, ne pitkät tauot ei tee sille hyvää.

Tänään piirsin tätijoulukortteja, en sortunut pahoihin kliseisiin ja niistä tuli kivoja. Ihme kyllä tussaus onnistui mainiosti, no, ehtiihän tässä vielä pilata ne värittämällä. Tajusin myös ettei tonttukorttienkaan välttämättä tarvitse olla tylsiä, jos vähän muokkaa sitä "tonttu"-käsitettä poispäin sieltä punahattuisesta lapsesta. Nyt tarvii enää värittää nuo, piirtää kavereiden ja perheen kortit + perinteiset lahjapakettikortit, sekä keksiä, etsiä, löytää ja ostaa kavereiden + perheen lahjat, postittaa osa korteista ja lahjoista ja leipoa ja siivota ja ja ja ja ja eikä ole mikään joulustressi! 8DDDDDDDDD;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; *kuolee*

Ei vielä muuten olekaan. Kovin paha. Pyysin äitiltä jo valmiiksi ettei se stressaisi mua joululla, ja se tietysti käsitti etten tahdo osallistua mihinkään. En mä niin sanonut. 8) Eniten harmittaa kun perinteinen serkut meille jouluksi -joulu ei tulekaan tänä vuonna, serkut ei pääse ja mä menen iskälle. No, ehkä sielläkin vois olla kohtuullisen kivaa. Ne menee toivon mukaan ennen kahtatoista nukkumaan ja mä voin datata yön. 8DD;;; Jee. Oon säälittävä.

Nyt meen nukkumaan pöö.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.