IRC-Galleria

GAGAHOLISTIC

GAGAHOLISTIC

Born this way // We are not just art for Micheangelo

343. Kotonapa, PART 2Keskiviikko 01.06.2011 17:09

Miks unohdan kirjottaa aina kaiken oleelliseen ja rupeen lässyttään jostain muusta? :o

No kuitenki tänään tulin vaan linkistä ja ehdin kävellä siinä koululle IHAN VÄHÄN MATKAA asemalta ja sitte kävelin siinä vähän reunassa, nii eiköhän kohta joku Joonatan+Pia tullu siitä mopolla. SIIS JUST SIITÄ KOHDASTA! .. Ne vaan kaasutti siitä ohi ja sitte kaaduin siinä..
No, mut ei mitää pahempaa [[i]vaikka tuskin kukaan ois välittäny vaikka oiski ollu pahempaa..[/i]]

Vittu aina pelottaa ku joku tulee mopolla takaa ja sitte oon aina ihan paniikissa siinä, että mihin suuntaan pitäs kävellä. Vittu ei se asemalta koululle menevä polku oo mikään MOPOTIE SAATANA! -.-'

Tänään kyllä vitutti noi mopot oikee kunnollaaa. Vittu menin tyyliin johki ojaan heti ku joku tuli jostain mopolla :'D no oikeesti vitutti nii vitusti... Tuon takia en hanki mopokorttia, koska sitte ajaisin varmasti jonkun päälle .. Koittakaa ymmärtää! ..

Ei siinä mitään, en oo mitenkää vihane Joonatanille + Piialle. Enemmänki vaa nauratti se koko kaatuminen sitte, mutta rupesin sitte vaan tarkemmin miettimään noita mopoja nii rupes vituttaan..

P.S. mitäs sitte ku tulee ne kevarit... -.-' I kill myself..


OLIHAN TÄNÄÄN MYÖS KIRKKO JA KIINNOSTI IHAN VITUSTII ! SIISA AAAH PALVON JUMALAAAAA ♥ NO VITUT PALVO KETÄÄN. ONNEKS SE AIKA MENI NOPEESTI JA PÄÄS POIS. Haha päästiin jo 12 pois ja ku äsken tulin kotiin nii äiti sano, että TEEMU ON VIELÄ KOULUSSA ! HAHAHAHAH! EI VITTU KUOLEN ! : DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.