IRC-Galleria

GAYFOX

GAYFOX

Youtube: Semiseko /AwayFromSunshine /Janskaplays

?Tell me? + Sydänt jos luitPerjantai 30.09.2011 02:29

Joo noi blogien lukemiset saa nyt hetken oottaa, ei ne minnee katoo...

Mutku mul on hirvee hinku nyt kysellä kaikkee ): Ni miepä kysyn.
(En tarkota et näihin oottaisin jotaa tiettyy vastaust, tai et näihin pitäs vastata)
Nää on vaa kysymyksii mitkä pyörii just nyt mun päässä, toki saa vastata jos tahtoo!

1. Miks ihmiset muuttaa hiuksiaa ja tyylii nykyää IHAN KOKO AJAN, siis ei siin oikeesti mitää jos tykkää, mut miiiiiiiks? Mul on ollu nää samat hiukset ja värit päässä vaik kui kauan.. siis en nyt tarkota et samat värit, mut sama väriskaala kumminkin, eikä mua ainaka kyllöötä.. oisko jo 4 vuotta ollu nää, ja vielki kelpaa ihan hyvin, sama tyylinkanssa.(Ei mitenkään dissaten, vainoten, tai muutenkaa valittaen, kuhan mietin tässä)

2. Miks pitäis jotenki " Laittautuu " ku lähtee helsinkii, tai esim kapee?(Kotkan kaupunkiin siis) .... okei tos kysymykses ei ollu mtn järkee, jotkuu tykkää jotku ei.. kai se näin jotenki menee...

3. Kuka on keksiny sanan " pissis " ? ja mitä sil yritetää oikein kertoo, ku "pissis" sanaha on tavallaa niiko ... pissast?keksitty... ja...piss... pissi...pissis... En tajuu vaa tot logiikkaa. ois nyt keksin ees paremman Ja muutenkii, miks ihmislaaduille... tai mitkä onki, ni pitää ees keksii mitää tommosii outoi nimii? KAIKKI on erilaisii noni kitos moimoi.

4. KUKA VITTU ON KEKSIN SARKASMIN, i hate that.

Öää joo ketää tuskin kiinnosti nytte noi jutut, ois mul kai lisääki, mut nytte täl kertaa noi, koska.. oon niin vitun väsyny ja taijan mennä nukkumaa et huomisen viel jaksaa ponnistella koulus, ku tänää tuli lähettyy taas vähä aikasemmin ku ois pitän... MUT tähä loppuu viel tämmöne, tän hetkisen tunnettilan.. kuva?

PLUS+ Kukaan ei tuu varmaa koskaa arvaa ketä tää meinaa:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.