IRC-Galleria

GLAMBERT

GLAMBERT

Get on the floor, just let it drive, don't it feel good, don't it feel hot? Feel the fire within

hihahah hair of mineSunnuntai 25.03.2012 02:14

Yäh mun hiukset raivostuttaa mua. En tiiä mitä teen niille. Iha epämuodusteneet taas ja liian lyhkäset. Enkä tiiä minkä väriseks haluisin. Ku nyt ne on taas tommoset miljoona väriset. Tavallaan yks väriset hiukset ois iha jees ku on ollu viime kesäst vähintää kaks väriset. Mut emmä sit tiiä. Mikä väri sopis mulle??

Laitan tähä kuvii mun "hienoist" hiuksist. :DDD

väliaikaisin


no toi on yli vuos sit ku mul oli semmoset lyhyet mustat jotka aina sit vaaleni ruskeeks. mut joo mul oli tommoset tylsähköt hiukset tyylii vuoden. joskus ne oli kans semmoset punaruskeet.



sit kesäloman alus värjäytin tollee alta punertavaks. tai no se väri oli semmone liilanpunane, mutta se kyl muuttu. Oli aika pitkää just tommone oranssihtava. mut joo se oli kiva. :DD Syksymmäl ne oli sit iha kirkkaanpunaset alta.



sit mun fleda oli iha karsee ja häpeen ikuisesti. en ees viitti laittaa kunnon kuvaa. se semmone värien paratiisi. tai siis sori nyt vaa, mutta värjäys pissi tosi pahasti. ruskee juurikasvu jäi vaikka laitettiin mustaa. semmosii erivärisii laikkui pää täynnä. sinistä, punasta, ruskeeta, oranssii, mustaa... jjöö



sittensitten ne oli alta semmoset vaaleenruskeet. välillä näytti kuulemma vähä harmahtavilta. :DD niist piti tulla alta blondit, mutta punanen ei lähteny. ne oli iha kivat juu. ja välillä oli kans sinist etufledas.



jeeeij sain ne blondattuu alta ja sit laitettiin kans pinkkii. noist tykkäsin. voisin vaik ottaa takas. muut se pinkki kulu ja blondattiin kokonaan pois.




sit meni hermo ja laitoin sinistä toho blondiin. toi sininen on surkee väri. se kuluu paris-kolmes pesus ja nyt tost on jäljel semmone sinisen hopee kiilto mun blondis. joo älkää kysykö kuvast. noist hiuksist ei oikeestaa oo mitää kunnon kuvaa. tuol alla siis oli kans blondii ja sit pari semmosta toffeenruskeeta raitaa ja sit sitä mustaa. eli siis taas semmone sekamelska.


Nii et miten värjäisin mun hiukset? Mikä sopis mulle? Ehdotuksii. Oon just jotenki kyllästyny tähä samaan "musta päält - joku toine väri alla" - systeemiin. Ehdottakaa jotai.
Että juu tämmösii hiuksii mul on ollu täs kahe vuode sisää.
Joo mullon vähä tylsää. x]
ps. naamani pissii, älkää välittäkö.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.