IRC-Galleria

KirjeitäLauantai 17.11.2007 17:09

Siivosin laatikoita ja löysin äitin lähettämän kirjeen inttiin :--)

Rakas poekanj

Kirjotan tän kirjeen hyvin hittaasti, kun tiiän ettet ossoo lukkee kovin noppeesti. Myö ee asuta ennee siinä samassa paekassa kun sillon ku lähit kottoo. Isäs luki lehestä jotta usseimmat onnettomuuvet sattuu 30 km:n sätteellä kottoo, sen tähen myö muutettiin muualle.

En voe lähettee sullen uutta osotetta kun se tamperelaesperhe, joka asu tiällä ennen, vei osotekiliven mukanaan jotta heijän ei tarviis muuttoo ommoo osotettaan.
Tämä asunto on oekeen mukava. Tiällä on pesukonekkii. En oo ihan varma toemiiko se kunnolla. viime viikolla laetoen pyykit koneeseen ja vejin nupista enkä oo nähny pyykkilöetä sen koomin.
Siä ee oo tiällä ollenkaan hullumpi. Viime viikolla sato kaks kertoo, ensiks sato kolome päevee ja toesella kerralla neljä.

Tuavetti -setäs sano jotta takki jonka pyysit lähettämmään on nappineen kaaheen paenava ja sen lähettäminen oes tullunna kovin kalliiks. Niinpä myö leekattiin napit irti ja laetettiin ne taskuihin. Takki on tulossa moternisti sähköpostina.

Jussilta jäe eellen aaton avvaemet auton sissään. Kerettiin jo olla huolissammo kun kesti ylj kaks tuntija ennenkun Jussi sae meijät ulos aatosta.
Elli-siskojs sae eellen lapsen, en vielä tiijä onko se tyttö vae poeka joten en tiijä ootko nyt setä vai täti. Laps näättää ihan veljeltäs.

Teuvo-setä putos kiljutynnyriin par viikkoo sitten. Sitä yritettiin kiskoo ylös mutta hiän taestel urheesti vastaam. Ruumis poltettiin viime pyhänä eekä sitä suatu sammumaa ennenku palokunta kututtiin appuun.

Kolome entistä kaverias kuolj viime viikolla. Avolava-aato suistu jokkeen ja uppos. Raano ajo ja hiän piäs ikkunasta turvaan mutta muut kaverit istu lavalla eevätkö suaneen perälaatoo aaki.
Tämmöistä tasasta tänne kuuluu eekä mittään kummempia tapahu kute ee ennenkään.

Terveesin Äetis.

PS. Minun pit laettoo vähä rahhoo mukkaan mutta kirjekuorj olj jo kiini.

Tahdon rakastella sinuaTiistai 31.07.2007 04:52

Ystäväni Tykkimies(viestimies) Niko raapaisi tiskiin illan mehevimmin linkin:http://kuvake.net/user/-NooN-?image_id=2878978


Mitä helvettiä?! :D

hikkurLauantai 21.07.2007 08:49

vittu ku HJICCA ON . äskettäin tultii miron kansa kaupungista, mikkohan se jäi pelimiehenä postaamaa jonku naamio luokse :DD aika jätkä. toi vaa avvaimet että NO JO MÄNKEE MINU KÄMPPEE. no kas täällähä myyööö. oli kyllä ideoiden ilta, naamijjoo postas minkäs kerkes. heeheeeerqq >_>>> nameja naissii. vittu mikä visio. tuli kansa lennettyy gigglinistä ulos, tai no nainen lenti ja minä quittasin matkassa :DD postasin vaa joilleki randomeille "Halluutteko juomoo?2 -hää? "joo myö lennettää ulos, ottakkee juommoo kyyttii ;D;D;D" -no kah


JA EIPÄHÄ SIINÄ . vois nukkumaa raapasta, ei taija olla pelkoo e ttä joku herättäs yheksältä het :D:D:DD:D joo ei siin!!

rokkipäivä två startingSunnuntai 15.07.2007 16:23

paskaa sataa ja niin kuuluukin. eilen oli aika normipäivä, enemmän ja vähemmän humalaista naamaria. anyway hauskaa, thx seurasta

summerheatLauantai 14.07.2007 18:30

PikNik - Kesänaru


kesänaruuu..... rapula on ja kuuluukin olla

ANTAKAA MU NUKKUUTiistai 10.07.2007 07:36

aaaaa vittujes taas kello raapii puolta viittä ja hereil postataa :DD on ihan törkeen kuuma ja toi juoppoki sammu tonne sängyllee nii saa taas lattial nukkuu----. just ässä :D no ei siin, hyvähä tuo ol ku testas, vois testata uusiks

Ohi se oPerjantai 06.07.2007 21:30

Jooooooo gainiksen intit on ohi, teejii nolla :DD kevyessä tuulessa jo Kajaani-Joensuu paluumatkala, nyt kostin kanssa jatkoille eli pelti kii ja urku nurin. Thx tupa kolmelle kaikista ankeista aamuista ja Nikolle villeistä tarinoista tv-tuvassa ja vessas :DDDD

Paskaa hammastahnaa?Sunnuntai 01.07.2007 16:27

Ei gsus. Aamulla kuulin kyllä ehkä melko ässän jutun. Toveri naapurihuoneesta tuli vakavana selittämään että hammastahnassa on kuulemma ksylitolia tai vastaavaa kun aamulla maistunu kissanpaska suussa...lienekköhä syynä ollu eilinen pelti kii-meininki :DD ite vissii sit pesin ihan Toimivalla tahnalla kun ei maistunu....

nUTTE!Lauantai 30.06.2007 21:46

Gainiz viimeisillä lomillaan, TJ uhkaava 6. =D selvästi juomapeli mielessä, ainakin kohta ruuvataan taide-esine auki. Näin visioisin. Vitutukseen vetästyä känniä ei voita kuin yö putkassa, parhaassa tapauksessa onnistun molemmissa =D

Jeps ei siinä, viikon päästä tähän aikaan saattaa ollakin olo melko putkeen mennyt...sit ollaan reservissä :|}
ahahaha herkullinen aamu. heräsin 800, jopa ihan omasta sängystä, tosin ankeilla fiiliksillä :D pikainen tsekkaus peiliin vihjas että herääminen tapahtu muutamaa tuntia liian aikasin, eikä ideaa parantanu huomio siitä että käsis on veritahroja ja korvas haava :D myös kämpäs leijuva vieno kissanmintun haju laatattuna muistutti viime yön tapahtumista.

näemmä myös sotakumppanini ^kosti^ alkaa näyttää heräämisen merkkejä, taidampa tiedustella lisää infoja >