IRC-Galleria

Gestaa

Gestaa

Jyri Lahtinen viettää enemmän aikaa naamakirjassa.

Uutisia ja tapahtumia maailmaltaPerjantai 11.01.2008 00:40

Jeps, eli jotkut ovat varmaankin jo huomanneet etten vastaa puhelimeeni. Menee suoraan vastaajaan tms.

ÄLKÄÄ JÄTTÄKÖ VIESTEJÄ. En voi niitä kuunnella, koska ei ole kännykkää millä vastata. Tipahti nääs linja-auton vessanpönttöön, kusin vielä päälle ettei varmasti kiinnosta noukkia sitä sieltä. Ihan siis sisään, eli ei sitä sieltä pois saa. Eikä kyl kiinnostakaan, kun on viidenkymmenen ihmisen kännikakat siinä kuorien välissä. Uusi liittymä auennee tänä sunnuntaina illalla.

Koulu (datanoooomi) alkoi Viitaniemen aikuisopistossa 8.1. ja on aika jänskää. Ne kaks koulupäivää mitkä on jo olleet, ovat menneet puolihorroksessa kun oon wowittanut aamukolmeen. Ei tosin vielä olla mitään opittukaan, eilen ajettiin ECDL-tietokoneajokortti, eli semmonen eräänlainen tasokoe tietokoneen käytössä. Meni aika läpihuutojuttuna, paitsi Excel ja Word-kokeet. Niitä en läpässyt, mutta tarvittavat kyl. Ja torstai+perjantai vapaata, kun oon vaan niin hyvä ;)

Näytelmä etenee ja on julisteitakin jo kyhäilty. Laittaisin tänne linkin, muttakun riidellään tällä hetkellä vaan siitä että kumpaa käytetään kahdesta mahdollisesta.. 25.1. ensi-ilta Vakkarin alakerrassa eniveis. En tiiä lippujen hintaa vielä, mutta tuskin yli kymppiä. Pornomusikaali kyseessä.

Eipä muuta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.