IRC-Galleria

Gia86

Gia86

☆Go Go Not Cry Cry☆
Tähän siinä sitten ollaan tultu.

Saksan reissuun aikaa reilu 2kk ja nyt jo meni yöunet :D MySpacellakin tuli pyörittyä samaan aikaan ku Scary (Melanie B) ja pistin kommenttia sille ja kirjotin mä vähän sille meiliäkin VAIKKA ei voi olla varma oliko se itse kirjautunu sivulle vai joku toinen joka hoitaa nuo hommat, mutta tuli pikku Hennalle parempi mieli kuitennii :D Sannoin muutaman sanasen tyttöjen uudesta sinkusta Headlines ja kuinka on huhuttu että se vuotaa nettiin lähipäivinä. Niin ja kerroin että olin nuorempana katkera pieni tyttö kun en päässyt Helsinkiin keikalle 98' :D ja kiittelin uudesta mahdollisuudesta päästä heitä katsomaan. Mitäpä muuta tähän lisäis... NIIN mikä teitä joitain ihmisiä vaivaa? JOS minä olen ollut Spice Girls fani vuodesta 96' lähtien niin mikä se on että pitää yrittää masentaa sanomalla tyhmiä asioita kyseisestä bändistä? Tottakai kaikilla on omat mielipiteensä kaikesta enkä kiellä sanomasta niitä ääneen mutta voisitteko joskus ajatella sitä pientä tai vähän isompaa fania joka oikeasti on innoissaan ja räjähtämäisillään kun jtn näinkin isoa tapahtuu?

-"Et voi olla tosissas" (keikalle lähdöstä) - Olen hyvin tosissani. Kyseessä on bändi joka on ollut elämässäni yli puolet iästäni.

Ja kyseessähän ei ole mikä tahansa bändi vaan se bändi joka on päässyt mukaan historian kirjoihin. Joten te nulikat jotka ette tiedä asiasta mitään pitäkää ne suut kiinni.

Kuten juuri huomasitte olen hyvin intohimoinen fani. :D
Ja olen valmis puolustamaan kyseistä bändiä niin useasti kun on tarpeellista. JOTEN suosittelisin lämpimästi olemaan hiljaa kun olen läsnä jos kyse on kuinka "paska" bändi Spice Girls on jne.

Thats all folks!

PISTE.

xD iteppä kerjäsitte

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.