IRC-Galleria

Glorry

Glorry

on pöppiäinen

Petterin elämänkertaTorstai 17.01.2008 17:13

Elämänkerta

- Molemmat vanhemmat ovat alkoholisteja
- Sai potkut töistä
- Vaimo heitti pihalle
- Angstinen veli opetti juomaan
- Joi joi joi puistossa
- Pikkulapset meni heittelemään sitä kivillä kun oli sammunut penkeille


Molemmat vanhemmat ovat alkoholisteja
Petteri syntyi kauniina kesäisenä päivänä, vahinkolapsena, äpäränä ja keltaisena pieneen perheeseen. Hän omisti jo veljen. Veljen nimi on Pentti. Pentti oli jo hyvin nuorena alkoholisti, kuten myös Petterin ja Pentin vanhemmat. Penttikin oli vahinkolapsi. Hän erosi Petteristä siten, että oli ruskea. Heidän äitinsä oli pinkki ja isä sininen. He olivat yhdessä sateenkaariperhe… paitsi sateenkaaressa ei ole ruskeaa, joten Pentti oli perheen mustalammas. He asuivat Jakomäessä.

Sai potkut töistä
Petteri oli kasvanut jo keski-ikäiseksi mieheksi. Hän siis kävi töissä. Eräänä päivänä hän kuitenkin sai potkut. Hän masentui niin paljon, että veti kerran yhdet kännit…

Vaimo heitti pihalle
…joista vaimo heitti Petterin pihalle. Petteri päätti haahuilla Pentin luokse asumaan.

Angstinen veli opetti juomaan
Pentti otti Petterin tietenkin asumaan! Petteri olisi halunnut leikkiä Pentin kanssa pikkuautoilla, mutta toisin kävi. Leikkimisen sijaan, Pentti opetti Petterin juomaan. Ensin he aloittivat siiderillä. Muutaman viikon päästä Petteri pääsi juomisen seuraavalle tasolle, kaljaan. Sitä juotiin pari kuukautta. Pentti kyllästyi kuitenkin kaljaan ja päätti siis opettaa Petterin juomaan viinaa.

Joi joi joi puistossa
Petteristä oli tullut niin riippuvainen, että joi kaikki Pentin viinat. Pentti heitti Petterin pihalle. Petteri siis meni puistoon asumaan ja juomaan.

Pikkulapset meni heittelemään sitä kivillä kun oli sammunut penkeille
Petteri oli jo juonut monia kuukausia puistossa, eikä kukaan tehnyt asialle mitään. Petteri siis usein sammui puistonpenkille. Eräänä päivänä eräät pikkulapset menivät kivittämään Petterin.


Näin mediatunneilla. Tästä tulee yyberhiano animaatio

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.