IRC-Galleria

Grace_Angel

Grace_Angel

yks dOku :D

vOi vittu siis vOi vittu!!Perjantai 17.03.2006 00:24

mä OOn niin saatanan vihanen ku Olla ja vOI mä en pysty ajattelemaan mitään. miten se pysty tehä mulle näin? miks?? jättää mut tänne ja sanOO et tulee aikasin mut vitut tuleekin vasta yöllä ku tää On dOkaamassa jOssain vitun baarissa. Olis ajatellut muakin tässä vähäsen.. sit vielä kiusaa tuulasta ja kaikesta.. jOs haluaa tuulan miks se ei kertakaikkiaan sit Ota sitä.... Niin yksin kertasta se sitten on vittu.. On se niin vääriin.. mut kyllä mä ymmärrän et se haluu Olla siel kivenlahessa ku se ykskin tuli lOmille, mut valehdella eij juma :( ja miks se kysy tarviinkO kaupasta mitää ku ei herra edes pääse kauppaa tai ei edes kerkee sinne kauppaa kOska herra tulee kOtiin vasta 1-2 aikaa niin halleluja ei kaupat Ole sillOin auki.. kuka vOi luulla et kaupat O sillOin auki?? hä kertOkaapas mullekkin??
Siis Oikeesti mä OOn niin vitun vihanen ku Olla ja vOi mun tekis mieli tehä jOtain ilkeetä nyt ja heti siis ihan mitä vaan mut en keksi mitä :(
SOri nyt vaan niksu mut mua Ottaa niin paljOn pähää et huhu sun kannattaa vähän miettii munkin kannalta asiOita heij.. Ole tyytyväinen siitä mitä sulla On ja JÄTÄ TUULA RAUHAA!!! se ei OO sulle... vaan se On mun systä vaikka välillä siltä ei tunnu, mut jOs kOsket siihen mä en IKI MAAILMASSA ANNA SITÄ SULLE ANTEEKS EN SIIS IKINÄ!!
SOri nyt jOs kirjOtin tämän tänne älä Ota tästä nOkkiis sä tän aiheutit.. taas kerran..
Älä jätä mua tän takia mitä tänne kirjOtin, mua vaan niin vituttaa tOi sun käytös tällä hetkellä..

Rakastan sua mut muista tää

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.