IRC-Galleria

Hanri_

Hanri_

WSOGMM Whole Sort Of General Mish Mash

Valmisteluintoa päälläTorstai 09.02.2006 16:41

Ei suinkaan siis mitään kouluun liittyvää valmisteluintoa. Ystävänpäivää. Kun huomenna pitää laittaa korttia postiin. Ystävänpäivä on varmaan ainut vuosipäivä, jollon mä saattasin kuvitellakaan laittavani korttia yhtään kellekään - syntymäpäivä: noup, joulu: njet, muut merkkipäivät: nem. Ystävänpäivänä tekee kuitenkin mieli jotenkin muistaa itelle tärkeitä. Silläkin uhalla, että huomioni silloin saa vain muutamat valitut. Onhan minulle tärkeitä ihmisiä maailmassa aivan hillitön määrä, mutta tarkoitukseni onkin muistaa niitä ystäviä, jotka ovat nyt päällimäisenä mielessä. Ei ehkä filosofisessa mielessä se paras ratkaisu, mutta toimii mulla.

Sain kaverilta kopiointikortin, jolla saa yhden arkin kopioitua. Kun olen niin patalaiska enkä saa aikaiseksi sijoitettua kirjaston setälle käteen 2 euroa että saisin oman kortin. Nyt pääsee toteuttamaan visioita ystävänpäiväkorteista. Eli pääsee laittamaan valokuvaa korttiin. Nyt viime aikoina olen huomannut, kuinka kivoja valokuvat on. Haluan antaa niitä muille ihmisille, otan niitä mielelläni vastaan muilta ja laitan niitä ilomielin seinilleni. Onnistuin jopa ottamaan Helsingin reissulla kesällä oikein hienon (teko)taiteellisen kuvan Tuomiokirkon pylväästä sammakkoperspektiivistä. Puolipilvinen taivas näkyy taustalla. Olin itse erittäin tyytyväinen kuvaan: "vau, saako mun kameralla otettua tuollasiaki kuvia?!"

Ja tein kivan löydön in-ter-ne-tis-tä. Koneellani on jo hyvän aikaa laulanut winampilla sellainen unkarilainen heppu kuin Ákos, ja olen tykästynyt tämän herran ääneen, ja taannoin sain varmuuden siitä, että tämä Ákos on uskovaa laatua, joten maininnat Jumalasta ja Jeesuksesta laulujen sanoissa ovat näin ollen ihan kristillisellä pohjalla. Nyt sitten tajusin googlettaa laulujen lyriikat, ja heti löyty kymmenittäin linkkejä, missä tutuimpien laulujen sanoja on kirjattu ylös. Copy-paste laulaa.... :) Tulin hyvälle tuulelle.


Quuntelemaan Ákosia ja askartelemaan kortteja ihan uudella energialla.......

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.