IRC-Galleria

Olipa kerran pieni enkeli joka suojeli erästä tyttöä. Illalla he aina yhdessä lukivat iltarukouksen, mutta päivällä tyttö oli sekava ja enkeli pelkäsi häntä. Eräänä päivänä enkeli seurasi tyttöä katolle tyttö meni seisomaan ihan reunalle ja antoi tuulen ottaa kiinni hänen viitastaan. Enkeli oli kauhuissaan sillä hän tiesi mitä tyttö ajatteli. Enkeli yritti saada hänet pysähtymään, mutta turhaan. Sillä tyttö tunsi sisällään niin suurta tuskaa ettei voinut itselleen enää mitään. Tippuessaan tyttö rukoili ja pyysi anteeksi.

Katson kuinka ujo tyttö astelee musiikin saattamana lavalle ja alkaa laulaa samalla kyyneleet alkavat putoilla silmistäni kun hänen äänensä on niin kaunis ja kun hän laulaa hän laulaa niin tunteella että se iskee suoraan sydämmeen. Laulu loppuu taputan, mutta ei taputukseni mihinkän kuulu sillä ei olemattomien käsien taputusta. Tyttö astelee pois lavalta. Katson ympärilleni musiikki kuuluu vielä, mutta bändiä ei näy. Katson yleisöön ei siellä ole muutakun pikkukiviä, 20 kaljapulloa ja paljon muuta roskaa. Lähden tytön perään. Kuulen itkua. Menen oven luokse jossa on limenvihreä tähti jossa lukee super staar. Menen huoneeseen siellä on meikkipöytä, vaatetanko jossa on paljon vaatteita, sohvatuoli ja tyttö. Tyttö istuu sohvatuolissa ja itkee niin että kaunis meikkaus valuu pitkin kasvoja. Voi tyttö raukkaa laitan käden hänen olalleen. Hän havahtuu ja laittaa kätensä minun kädelleni ja kääntyy katsomaan olemattomiin silmiini. Lauloinko minä hyvin? Nyökkään sillä en pysty puhumaan. Tyttö nousee. Hän on kauniin näköinen iltapuvussaan. Mustat paljetit kimaltelevat tummassa pukuhuoneessa. Tyttö katsoo silmiini ja tulee eteeni. hän halaa minua. Minä halaan häntä. Tyttö päästää irti ja katsoo minuun. Pyyhin hänen kyyneleensä. Hänellä ei ole enää yhtään meikkiä naamallaan. Hän menee meikkipöydän luo. Ja kysyy haluatko meikata minut? Menen hänen viereensä ja meikkaan hänet. Hän on niin kaunis. Kiitos minä nyökkään. Otan hänen kädestään ja vien hänet lavalle. Yleisö rupeaa hurraamaan ja bändi alkaa soittaa. Tyttö katsoo minuun ja alkaa laulaa. Hän siirtää katseensa yleisöön ja kyyneet alkavat valua silmistäni. Miten kaunista.


Kävelet tietä joka on suora. Kuljet sitä jonkin aikaa ja tie haarautuu edessäsi Y:N muotoon. Lähdet kävelemään oikeanuoleista reittiä kävelet kunnes edessäsi on suuri vuori. Katsot vuorta ja päätät kokeilla toista reittiä. Kävelet takaisin risteykseen ja lähdet toiselle reitille. Kävelet taas jonkun matkaa ja törmäät samanlaiseen vuoreen. Ärsyynnyt ja lähdet kokeilemaan teiden välistä, mutta vierelläsi kulkee vain samanlainen vuori. Toteat että kai sitä on pakko lähteä kiipeämään. Niin lähdet kiipeämään.

Kun pistät silmät kiinni tunnet vain hiustesi kevyen painon harteillasi, väljien kevyiden vaatteiden painon ympärilläsi, mikään vaate ei purista päälläsi. Tunnet itsesi ulkopuolella vain kylmän marmoripaaden allasi. Kuulet vain pienen puron solinan korvillasi muuten on aivan hiljaista. Saat olla aivan rauhassa. Ei ole kiire minnekkään. Kuuletvälillä kultakalojen pärskettä lammesta. Ilma on helppoa hengittää raikasta ja kevyttä. Ei pölyistä tai tunkkaista. Ilmassa leijuu kaunis kukkien tuoksu. Kuulet kuinka ystäväsi kävelee vierelläsi olevalle marmoripaadelle. Kuulet hänen jokaisen askeleen ja kun hän pääsee paalulle tunnet hänestä säteilevän energian ja lämmön. Ajattelet mennyttä ja tulevaa. Ajasta et osaa sanoa paljonko sitä kuluu tai kuinka vähän sitä kuluu. Kunnes havahdut suureen japanilais kongin herkkään ääneen. Lasket kymmenestä yhteen ja alat heräillä. Avaat silmäsi ja kävelet huoneesta.

Näkymätön henki kuljeskelee pitkin koulun käytäviä ja miettii Mitä mä täällä teen määhän vihaan ja pelkään tätä paikkaa.
Autioitunut koulu joka ennen oli suuri hieno uusi ja huippu luokaa, mutta nyt kun katson näitä tyhjiä pölyisiä käytäviä, baariluokka jossa pullot on yhdistetty hämähäkin seitillä, keittiöitä joissa juoksee rottia ja ruokala jossa makaa joku? ai niin sehän olen minä itse. Siitä on aikaa ainakin viisikymmentä vuotta jos oikein muistan . Kummallista kun kaikkialla on näin siistiä paitsi tuo yksi parvi siellä on tuolit ja pöydät miten sattuu, mutta minkäs minä niille kun olen vain ilmaa ja minut on määrätty vain leijumaan tähän koulun. Jaa viini kellari kappas viiniä. Täälläkin on näköjään joku. Se liikkuu??? Ainiin mistäs minä olisin voinut muistaa että hän asuu täällä. Anteeksi vaan. Kun siitä on 25 vuotta kun kävin viinikellarissa. Nyt kun olemme jo kiertäneet paljon olisiko joku paikka jossa haluaisit käydä? Ai opettajan huone? Ei sinua en sinne päästä sillä sinä elät vielä ja opettajan huoneessa asuu räyhähenki (hmmm...onkohan tuo räyhähenki kuraattori??? Ei ei se ole se olen minä tai oikeastaan helin) ja eräs jota et todellakaan elävänä halua nähdä. Miten olisi vaikka pommisuoja? Ainiin pelästytkö helposti? Jaa noh hyvä sitten. Astutaan sisään ja toivotaan ettei pommisuojan vartija tule vastaan. Ai miksikö? Noh tuota... Se pitää ihmisistä... Usein vähän liikaakin heh... Noh tässä tämä nyt sitten on täynnä luurankoja... Mutta nyt sinun täytyy poistua nopeasti koska kuulin vieraan äänen.. Tänne nopeasti! tuosta ulos. Hei hei ja älä enää ikinä tule tänne elävänä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys