IRC-Galleria

Haruwe

Haruwe

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Ote kirjeestä ystävälleni.Maanantai 18.02.2008 21:50

"..Sä varmaan muistat että olen sulle puhut Jeesuksesta ja siitä kuinka hän rakastaa sua. Kerran suututin sut sillä, sehän on luonnollista, kun ite tajusin mitä tein. Ei pelkkä jankutus "Jeesus rakastaa sua" auta. Jumalan rakkaus käy toteen toisten ihmisten kautta. Mun olis pitänyt enemmän olla siinä sun lähellä. Mutta nyt taas sanon sulle oman mielipiteeni: se voima joka haluaa pitää sua elossa ja auttaa sua jaksamaan on Jumala! Muista! Sä olet jo kerran antanut elämäs Jeesukselle. Hän EI PÄÄSTÄ irti ellei ihminen vartavasten sano "Kiitos ja hyvästi" ja halua olla Jumalaa vastaan. Eikä varmaan vielä silloinkaan! Jeesus RAKASTAA SUA! Niinkuin muakin! Ja kaikkia muita, niitäkin jotka eivät tiedä Hänestä.. Ja Hänellä on suuri suru kun hänelle rakkaat kärsivät. Pahaa tekemälläkin ihminen itse kärsii ja silloin Jumalakin on surullinen. Hän haluaa olla kanssasi! Annatko sinä Hänelle mahdollisuuden..? Mä en sano että uskomalla sun asiat helpottuis... mutta sen mä sanon, että sä voit olla onnellinen. Ja jaksaa elää hänen avullaan! Jalanjäljet hiekassa... oletko kuullut siitä?"Eräs mies näki yöllä unen. Unessa hän käveli rannalla Jeesuksen kanssa. Yhtäkkiä taivaalle ilmestyi tapahtumia hänen elämästään. Elämänsä jokaisen vaiheen kohdalla hän näki hiekassa kahdet jalanjäljet: omansa ja Jeesuksen.

Kun hänen elämänsä viimeisinkin tapahtuma oli kulkenut hänen silmiensä editse, hän tarkasteli hiekkaan jääneitä jalanjälkiä. Silloin hän huomasi, että hänen elämänsä polulla näkyivät usein vain yhdet jalanjäljet - ja juuri silloin kun hänellä oli ollut kaikkein vaikeinta elämässään.

Tämä kiusasi häntä, joten hän kysyi asiaa Herralta: "Herra, silloin kun päätin seurata sinua, sinä lupasit kulkea aina kanssani. Mutta nyt näenkin vain yhdet jalanjäljet elämäni vaikeimpien aikojen kohdalla. En ymmärrä, miksi jätit minut juuri silloin kun olisin tarvinnut sinua eniten."

Herra vastasi: "Rakas lapseni, minä rakastan sinua, enkä voisi koskaan jättää sinua. Yhdet jalanjäljet tarkoittavat, että silloin kun olit koetusten ja kärsimysten keskellä, minä kannoin sinua."


Toi on ikuisesti ollut mun lemppari<3 toivottavasti se auttaa suakin jaksamaan..."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.