IRC-Galleria

Hautalintu

Hautalintu

We cannot go anywhere is my "heart".

HuomentapäivääSunnuntai 06.04.2008 21:06

Uusi jakso alkaa huomenna enkä tiedä onko se hyvä vai huono asia.

Tiian synttärit oli eilen, oli kivaa. Katsottiin elokuva Hide and Seek ja se meni heti suosikkeihin, psykologisista jännäreistä kun tykkään.
Kävimme vuokraamassa sen ärrältä ja matka oli hulppea :D Hyvää videomateriaalia, letkajenkkaa, Algorithm Marchia ja kaikkea. x3 Kyllä mä tiesin että olen hullu.

Kun tulin sieltä pois tänään, menin heti takaisin kylälle uudestaan. Polkesin pyörällä (Polkesin? Miten se sanotaan??) Semeä tapaamaan, mutta ei hän ehtinyt olla minun kanssa kun kymmenen minuuttia. Sitten minä mielenosoitukseksi istuin leikkipuistossa puoli tuntia hytisten ja itsesäälissä ryveten. Hyi. Mutta näin käy joskus.
Ja nyt on vähän sellanen olo että oksettaa. Ei ole nälkä, voi kyllä johtua myös siitä että olen syönyt herkkuja jo neljännen viikonlopun ajan perätysten kellon ympäri. Yrgghh nyt riitti vähäksi aikaa. I need some normal week endings.

Hmmpätihmm. En jaksaisi odottaa kesää... Pelottaa vaan kyllä että jään yksin suureksi osaksi kesää.. En halua... Olisipa ensi kesä vielä parempi kuin viime, joka oli parhaista parhain tähän mennessä.

PURALTA ON TULLUT UUTTA MUSAA ja sitä minä kuuntelen innolla nyt *q*


Hm. Minä en tiedä enää mitään mistään..
Ikäänkuin olisin joskus tiennyt, mutta.. Nyt en varsinkaan. Tiedän minä vähän jotain mutta kaikki ikäänkuin haluaa hämärtyä minulta.

Minä haluan kylälle asumaan kun menen lukioon. Tai en tiedä haluanko. Tai haluan ja toisaalta en.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.