IRC-Galleria

Hazamuth

Hazamuth

Will not update this site anymore. Use Facebook pls.

BlarghSunnuntai 11.12.2005 02:41

Jokin aika sitten elämääni kosketti suuri tragedia. Tämän takia olen kokenut jo pitkäaikaista apatiaa ja masennusta. Tämä tragedia oli sitä tyyppiä, joka jättää syvät arvet.

Kysehän ei siis ole minkään läheisen kuolemasta tai jostain. Ne nyt on perus evvk-kamaa. Nyt on kyse jostain paljon pahemmasta.

Jouduin formatoimaan tietokoneeni. Tämä oli lopullinen päätös, joka astui voimaan sillä hetkellä, kun tajusin, että mitään ei ollut tehtävissä. Whups vain ja 160 gigaa tavaraa oli hävinnyt. 160 gigaa hc-bonsai-kotivideo-meininkiä. Eli aivan laillista kamaa kaikki. Vaikka jotain olisi ollutkin, niin eipä ole enää todisteita :3

Mutta jokatapauksessa. Tämän tapahtuman jälkeen koin tietokoneen merkityksen vähentyneen elämässäni. Kaikki jotka minut tuntevat tietävät, että mikä on suhteeni tietokoneisiin.

En pysty edes asentamaan peliä koska siitä olisi liikaa vaivaa ja vain angstaan ja alennun keskustelemaan hehkulampuista ginjasotureiden kanssa. Taino ei alentumaan koska se huvitti minua suuresti, mutta nojoo.

Tuotaöö CHEER UP EMO KID! on varmaankin mitä kaikki nyt sanovat mielessään lukiessaan tämän. SIIHEN EI OLE TARVETTA :D_D_D_D_D_D_D_D_D:D:D:DD: koska olen aika hyvällä tuulella oikeastaan. Olen vain attention whore, joka haluaa myötätuntoa ja muuta tuollaista. Tämä nyt vain on minun sarkastinen tapani kerjätä huomiota. Pitäisi kai ottaa weppikameralla kuvia joissa kämmenessäni lukee "'sup 4chan" tai jotain muuta yhtä ylevää.

Mikäköhän tämänkin "avautumisen" pointti sitten oli? I have no fucking idea :D

Ainiin. Päivä on vaihtunut, joten avasin JOULUKALENTERIN, JOKA ON HYVÄÄ HARIBO-LAATUA JA ON VARMASTI KANNATTAVA OSTOS KOKO PERHEELLE (ja minäpoika tienasin juuri rahaa sanomalla tuon)

*köh*

Sieltä paljastui jokatapauksessa pussi pieniä viinikumista valmistettuja peniksiä, jotka tarkemmin katsoen ovatkin jotain ihmeen kelloja. Pussin kyljessä komeilee lahjapaketteja joille joku on pistänyt meikit...TRANSVESTIITTEJÄ! O_O

*aikaa kuluu*

Ne maistuvat viinikumeille (!!111) ja koko pussin sisältö on syöty noin kymmenessä sekunnissa. Jälkimakua on tuskin lainkaan. Suklaakalenteri olisi ollut paljon parempi idea : <

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.