IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

HeidiRoxx

HeidiRoxx

Pretty in pink, wicked in black

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Keskiviikko 05.12.2007Keskiviikko 05.12.2007 19:51

Huh, mikä päivä! Koulus oli iha jees, oli sellaset itsenäisyyspäivän juhlat ja päästiin jo puol 1 <33 Sitten lähettii Venlan ja Ninnun kans talsimaan tallille, tai no me kyl madeltiin lähinnä. Siel Petikon ex-esson lähel jäätii heittelee jääkokkareit ojaan hetkeks :D Noin klo 13.30 oltiin tallilla. Juteltiin niitä näitä ja syötiin vähä. Tuli listat ja menisin taas Labbaksella.. Olisin halunnut vaihtaa Celineen, kun se lähtee perjantaina. No, kyl se Labbaskin kelpaa, Ninnu meni Lumikilla. Tunnilla oli vaan 5 ratsukkoa, Labbas, Lumikki, Celine, Sarke ja Jenny ratsastajineen.
Maneesiin päästyttyä alkoi suorastaan pelottaa, ulkona oli lämmin mut kummiski sen verra kylmä et jäät suli mut ne oli nimenomaan jäätä, hankala selittää. Kummiski oli joo tosi kivaa ku 5 sek. välein maneesin katolta liukuu pari jääkokkaretta alas karmeella kolinalla, ja sitä kesti koko tunnin. Mentiin keskiympyrällä koko tunti, Celine, Jenny ja Sarke oli iha kauhuissaa, minä ja Ninnu onneks säästyttii niiltä karmeilta välikohtauksilta ku säikyimmät hepat lähti laukkailee ja ratsastajia kupsahteli alas. Tosin Labbas aina jäi pyristelemään samalla tavalla, mutta paikoilleen. Aina sillon ku se meinas lähtee nostin kädet ylös, ja yritin muistaa pitää ne alhaalla.
Koko tunnin ajan piti keksii hevosille muuta mietittävää ettei ne rupeis säikkyy niitä ääniä kolinoita. Yritin koko ajan suoristaa ympyrällä Labbaksen kaulaa ja saada sitä yhtä aikaa asettamaan ja syvempään muotoon. Parasta tunnissa oli se, että Labbas pysy rauhallisena ja oli koko ajan muodossa <3 Paulakin kehu, kun se tuli heppoi rauhottelee ku esim. Tiina tippu Jennyltä. Ninnulki meni tosi hyvin Lumikin kans.
Lähinnä me tunnilla mentiin sitä ympyrää, välillä ravissa ja välillä käynnissä. Välillä pienennettiin ympyrää väistättämällä heppaa ja sit taas suurennettiin. Ei laukattu ollenkaan, mut se oli kyl hyvä ku kaikki hepat ois varmasti lähteny juoksee ku paukku koko aja. Jälkeenpäin olin tosi ilonen ja onnellinen, et sain Labbaksen enkä esim. Celineä ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.