IRC-Galleria

HeidiRoxx

HeidiRoxx

Pretty in pink, wicked in black

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Antakaa mun kaikki kestää! :DTiistai 13.01.2009 19:55

Vitsit tuli taas stadis sekoiltuu oikee olan takaa. Noh, siitä myöhemmin.

Heti koulun jälkee lähettii (minä, Ninnu, Emma & Venla) junal hesaan ku oltii menos Hellsinki shoppiin ostaa paitoi yms. Siel me kierreltii ja sit saavuttiin sinne. Ostin gunnareitte & metallican paidat ja sit gunnareitte lompakon <3 Rahaa meni tällä reissulla yht. 65 e, vielä uus reissu tulee kunhan sinne tulee niitä vöitä ja huppareita mitä haluun.
Sit sielt me lähettii seikkailee kamppii kohti, mäkkiin oltiin menossa. Sit ku me sinne mäkkiin päästiin, ni ei ollu enää taas hulluudella edes taivasta rajana. Kuka nyt menis sanoo pikkulapsille "Saatana te ette saa kiroilla!" :D Ja sit Emma oli aika hauskal tuulel:

E: Vitsit mun tekis mieli tehä näin *imasee pilliin limua ja purskauttaa mun naamalle*
H: Joo kiitti helvetisti! *pyyhkii rilleistä limuja pois*
E: *naurun sekaisena* Oho sori, ei ollu tarkotus oikeesti... *repeää tomaatinpunasena*

Sit ku oltii lähös, viereises pojas istu poikii:

E: Nonii pojat, lähdetääs! (tarkotti meitä)
*pojat kattoo meitä iha ihmeissää ja Emma tajuu et ne varmaa luuli sen puhuvan niille*
V: Tarkotit siis varmaa meitä, joo mennää..
*kaikki nauraa taas*

Sitten tää meijän bussisekoilu. Kello oli 16.05, Venla ja Emma päätti mennä bussilla joka tulee 15 min päästä. Minä ja Ninnu mentäis junalla, joka saapui 16.13. Se juna joka tuli 16.13 oliki rikki, seuraava juna oli jo lähös viereisilt raiteilt (kello oli siis nyt 16.23) ja sinne tietty sit juoks iha helvetisti porukkaa nii et ne istu siel päällekkäi ja tursus se juna et me päätettii et mennää seuraaval. Käviki niin et seuraava ois tullu 20 min pääst (16.43) päätettii sit et okei mennää sit bussil ku se tulee vast sillo. Käveltii bussiasemalle, katottii et voi sanonko mikä ku 453 tulee kans vast sillo. No sit venattii sitä bussii ku ei jaksanu oottaa.
Sit oltii jo sillei et viittiiks mennä 452, mut sit katottii et oho, se 453 onki jo tossa ni mentii sit sinne. Sit se lähti iha normaalisti, päästii lähtee joskus 16.45. Sit ku oltii lähel meitä, ni sanoin ninnulle et jäähää asemal vast, sit ku oltii lähestymäs risteystä mist sen piti kääntyy mun tietääkseni vasemmalle ja ninnu paino sitä pysähtymisnappii, se kääntyki iha eri suuntaa :D
Ja 17.15 päästii pois bussist ja 17.25 olin kotona.

Eli näin, kannattaa sekoilla oikein olan takaa.

muoks. Pakko jättää tonne toi virhe "viereises pojas istui poikii" repesin ite pahasti ku huomasin :D Mut siis siin sit pitäis lukee pöydäs..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.