IRC-Galleria

onse hurja ONSE HURJA.
päivää vaan kaikille. kyllä, olen vielä hengissä haapaveden takamailla. piian pettymykseksi ehkä!
olispa pipe taas. tai sitten se RAUMANMERENJUHANNUS, se oli rento se. :D Erkki on maailman paras äijjä. Jos en olis ollut piian kans siellä niin suomenruotsalaiset miehet ei ehkä pitäiskään meitä naisia niin ällöttävinä. ei oo helppoa niilläkään jos haiseva meduusa parkkeeraa yllättäen viereen.
MÄ OON NÄHNY TRONOBIN. juhannusvideoiden katselu sai mut ihan fiiliksiin, ei ikinä enää :D

pipen mökkilaskua ei muuten ikinä tullut, eikä x-games mökin, ihme kyllä. varaajana oon kyllä mustalla listalla mutta not bad after all. Ens kesänä vonkale kaivoon eikä lähetä mihinkään geimsseihin.

Onneksi kohta on joulu. Halpahallin leluesitteessä oli vaikka mitä. Tamulle ajattelin ostaa baby born nuken. Sehän on ihan kuin oikea vauva. Itsellänihän henkilökohtaisesti lahjalistan ykkösenä on Hot Wheels Ford RC-AUTO, lavamaasturi kauko-ohjauksella. Ja Singstar-peli, jota en jouluisin ikinä keltään saa. Miksi näin? Pleikkari kakkonen olis muuten kans ihan kätevä.

Minäpä saan kohta uuden naapurin, sellasen rauhallisen pojan. Tervetuloa eskonkujan ghettoon vaan. Me Ollin kans voidaan sitten kahvitella ja kutoa yhdessä villasukkia, poliittisen keskustelun lomassa, eikö niin? :D Muistakin sitte antaa mun nukkua tai musta saattaa tulla kolmipäinen hirviö. En tiiä ku en oo varma. Enkä voi kuitenkaan sanoa varmaksi ku EN TIIÄ. vähän sisäpiiriläppää eikai. Mulla olis varmasti ollut kaikkea asiallistakin sanottavaa mutta eihän semmosen jaksa keskittyä. Oon vähän taas yliaktiivinen. Juon junamatkalla muutaman edin niin maltan hervannassa kattoa nauhalta Vaimomatskua koko viikonlopun putkeen. Montako rentouspistettä?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.