IRC-Galleria

Hejduska

Hejduska

Tyttö syntyi 3.7

Voi pojat ja polttaritTiistai 15.07.2008 17:45

Mies lähti kavereineen lauantai aamuna polttareita viettämään. Kävivät ensin Jyväskylässä tekemässä pari juttua ja sitten jatkoivat matkaa junalla Tampereelle, piti kuulemma lähteä kauemmaksi kotikaupungista, etten tulisi kavereineni kuokkimaan paikalle ja sekin oli salaisuus, että ovat sielä, etten sinne keksisi lähteä ajelemaan (en ymmärrä, mistä olivat saaneet päähänsä, en mä nyt olis Alissan kans voinu mihinkää lähtee)

Pojat viettivät hauskan illan keskustassa ja särkänniemessä. Viimeisellä junalla lähtivät takaisin kotiin. Ei siinä mitään, aamulla ennen kahdeksaa soi puhelin, jonka numeroa en tuntenut. Miehen bestman sielta soitteli, sanoi puhelimeen, että: "Nyt tämä ei ole enää hauskaa, me ollaan Helsingin rautatieasemalla eikä päästä mitenkään pois". Pojilla ei ollut puhelimia, eikä rahaa mukana, bestmanin puhelin ei ollut alunperinkään matkassa ja mieheni puhelin oli tietenkin otettu pois polttarieden alkaessa.

Selvittelin sitten siinä mitä oli tapahtunut. Tampereella pojat olivat kiireellä juosseet junaan, mutta kondyktöörin mukaan juna oli väärä, ei Jyväskylään menevä ja näytti, Jyväskylään menevän junan. Pojat sitten juoksivat kiireesti junaan, mutta puolivälissä matkaa oli kondyktööri lippuja katsoessa sanonut, että nyt taitaa pojat olla väärässä junassa. Poikia oli aikaslailla naurattanut kun kuulivat olleensa matkalla Helsinkiin.(Kumma juttu, että kondyktööri sanoi ensimmäisen junan olleen väärä, kuin toinenkin oli ja asemalla ei ollut, kuin kaksi junaa joista toinen meni kyllä Jyväskylään.)

Jäivät pois Pasilassa ja alkoivat harhailemaan ympäriinsä, kävivät kalliossa ja keskustassa, yrittäen myös kirjautua isäni yrityksen piikkiin Hilton-hotelliin.Eipä tuo ilman rahaa onnistanut. Miehellä päässä vaaleanpunainen virkattu huivi ja vaaleanpunainen toppi, jonka päällä oli pieni jakkutakki, hauska näky, ei varmaan kovin paljon hotellivirkailijatädeissä herättänyt luottamusta, kun 3 humalaista miestä yrittää piikkiin tulla. Eipä auttanut poikien muu kuin nukkua taivasalla, sulhanen ja bestman nukkuivat puskassa, joka oli kuulemma haissut aivan kuselle.

Niin ne pojat siis minulle soittivat ja rahaa pyysivät siirtämään tilille, mutta mistäpä keksit kaverin jolla on sampopankki ja lähtee ennen 8 aamulla siirtämään rahaa. Eipä löytynyt, mutta onneksi netistä sai vr:n sivulla tilattua lippuja ja maksettua verkkopankissa. Aloin tietenkin varaamaan lippua seuraavaan junaan, mutta enpä entinytkään saamaan lippua,kuin sulhaselle, koska nettimyynti loppuu tuntia ennen junan lähtöä. Ja koska pojista ei kuulunut mitään kun olin saanut lippukoodin, oli pakko soittaa aseman lippupalveluun että sielä on sen ja sen nimiset miehet, joille olen 1 lipun saanut ostettua. Pojat löytyivätja saivat maksetun lipun ja kondyktööri päästi toisen, ilman lippua menevän kyytiin myös, reilu kaveri. Siinä pojat sitten matkasivat aamuseisokista kärsien junalla ja haisivat kuselle puskayön jälkeen niin jumalattomasti. Oli kuulemma ohikävelleet tytötkin mananneet että: "@!#$ täällä haisee kuselle.."

Että semmoinen tarina. Kuvia yritän pistää Kimmonki polttareista myöhemmin

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.