IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Finding.... Found Nemo !Perjantai 03.02.2006 21:31

Heh,
long time no see, dear diary.

Akvani yllätti mut eilen iloisesti. Jokailtaista nimenhuutoa kalakavereilleni pitäessäni riviin astui myös yksi tuntematon, pienenpieni läpikuultavan oranssi ja mustaeväinen kalanen. Yritin tiedustella tulokkaalta nimeä, mutta en saanut hänen pulputuksestaan selkoa, joten päätin korjata tilanteen. Yksinkertaiset keinot ovat kuulemma parhaat, ja niinpä kastoin tulokkaan Nemoksi. Tai no, sanan varsinaisessa merkityksessähän Nemo oli tainnut kasteensa saada heti elämänsä aluksi... No mutta kuitenkin: Löysin siis oman pikku Nemoni :)


----

Nemo: Hey dad! Maybe when I'm at school, I'll see a shark.
Marlin: I highly doubt it.
Nemo: Have you ever met a shark?
Marlin: No, and I don't plan to.
Nemo: How old are sea turtles?
Marlin: Sea turtles? I don't know.
Nemo: Sandy Plankton from next door, he says they live to be a hundred years old.
Marlin: Well, if I ever meet a sea turtle I'll ask him, right after I'm done talking to the shark.

Räiskäleitä, anyone ? Tiistai 29.11.2005 00:09

Uskoisin niitä riittävän tänään jokaiselle.
- Just look up and see :)
"would you like to have a beer ?
or do you go for vodka ?
it's on the house" :)

nothing extraordinary hereKeskiviikko 16.11.2005 02:02

jääkaapissamme on säästöpossu.
- kinkkumme odottaa jo joulua =P

ha ! let's call it.... two days Keskiviikko 16.11.2005 01:59

16 tuntia.. meaning yhden lisälomapäivän verran tunteja taas kasassa.
ja olisihan niitä toki typerämpiäkin tapoja palvella isänmaataan.. vai mitäs ajattelette: mukavia ihmisiä, paljon kahvia ja hyvää (tän viikon energioilla eläis kai pitkäänkin?), sopivasti painetta niskassa ja päivän päätteeksi rentouttava ja kiva ilta. dinner partyjen ruokapöytäkeskusteluissa aiheutin indosenialaisneidolle kulttuurisokin kertomalla kotimaani asevelvollisuudesta ja yleisestä vallitsevasta patriotismista. kieltämättä moni seikka kyseisen otsikon alla tuntuu epäilemättä ulkopuolisen korvaan uskomattomalta.... oli siinä naurussa pitelemistä.
dinner partyjen ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. viinitkin olivat hyviä, samoin viinirypäleet, joita kuluikin kymmenisen kiloa. Löysin Get-together partyissamme myös uuden ystävän: savujuuston <3
ah ja voih.. mikä onkaan sen onnelisempaa kuin kömpiä hyvästä ruokailusta kylläisenä sänkyyn? ...voida nukkua enemmän kuin 7 tuntia ? niin.. kaikkeahan ei voi saada.
aika paljon kuitenkin ;)
onhan tämäkin tapa viettää isänpäivää..
10 tuntia töitä, joista hyvitetään 10 tuntia vapaata, vaikkapa jouluksi.
irlanti, japani, saksa, liettua, you name it - mä vastaanotin ihmisiä sieltä :)
2 hukkunutta matkalaukkua, yksi indonesialainen hali.
fanipaloja, paljon fanipaloja !!

i'll see you again tomorrow at nine. sharp !
good night !

kellopeliäköhän?Maanantai 31.10.2005 00:26


hah, en olisi uskonut onnistuvani siinä, mutta talviaika hämäsi mut ! ts. heräsin iltapäivällä ja uskoin kellon todella olevan kolme.... uutispuurolla nauttimani HBL armahti kuitenkin laiskuuttani tunnilla - onneksi !

muuta tavallista kummempaa ei sitten tapahtunutkaan.. mikä sinänsä sopii tavalliseen sunnuntaihin nähdäkseni vallan mainiosti.

jotain kuitenkin: kuulin saksan-siskoltani hänen perjantaina luonani vierailleen äitinsä kommentoineen minun kohdelleen heitä kuin paraskin äiti / emäntä ! yritin kyllä ajatella kaikkea ja tehdä vierailun mukavaksi, mutta että äiti..... tähänkö on tultu ?!
tulemisesta puheenollen vieraani eivät saapuneet ilman tuomisia. tuliaisina entisestä itä-saksasta sain hapankaalia (!), Gouda-juustoa sekä Pumuckl-sarjakuvalehden. saksan-siskoni mukaan kun meissä on jotain yhtenevää - - olemme sopivaa viihdettä lapsille ?! ei, en sanoisi itsestäni niin. sen täytyy siis olla jotain muuta.Hehee, tänään saksan-perheeni tulee vierailulle :)
On siis hyvä syy tyydyttää alituinen himoni, sillä tänäänhän meitä karjalanpiirakka-addikteja on pöydän ääressä enemmänkin. salmiakkiakin pitäis olla tietty myös.. ja ruisleipää.. hassua muuten, saksasta ihan oikeasti löytyy "aitoon suomalaiseen tapaan" tehtyä ruisleipää..!

Saapi nähdä kuinka syvälle tämä kaksikielinen kaksoiselämäni on jo ehtinyt juurtua, siis että osaanko saksaa enää ollenkaan vai meneekö koko ajan ruotsiksi :D
nooo, samaa kieliperhettähän ne on joka tapauksessa, tulkoon toimeen sillä mitä tulee =P
ei vaineskaan, uskoisin yhdestä saksankielisestä kahvituokiosta kunnialla selviäväni, sillä viimeksi kesällä sain käytännön harjoitusta kyseisessä kielessä... Berliini, ah ja voi ! Weimar, Erfurt ja muut... ich sehne mich nach euch ! ='(

Asiasta kolmanteen eli päivän uutiseen:
Solidaarinen ja suvaitsevainen länsinaapurimme otti tänään merkittävän askeleen entistä tasa-arvoisempaan ja sateenkaarenkirjampaan suuntaan.
Heja Sverige :)

TorsdagTorstai 27.10.2005 21:56

..o tiden går.
Mun onnenapila yllätti mut tänään iloisesti, se nimittäin pukkaa kukkaa ! Se oli hyvä yo-lahja se.. uskomattoman sitkeä. Kaverinsa Herra B (bonsai) ja Jukkis (pullojukka) ovat myös vehreydessään varsin viehkeitä.
Ehkä pitäisi lannoittaa ? "Yks kakkaa, kaks kakkaa.... Eikä muuta tarvitakkaa."

Rakas päiväkirja..Torstai 27.10.2005 01:55

..tervetuloa palvelukseeni :)
Pidän sinusta luultavasti parempaa huolta kuin edeltäjästäsi toisaalla. Toivon sinun kasvavan, kehittyvän ja voivan hyvin. Aion puhua sinulle joka päivä ! Se kuulemma auttaa..

Tullapa talvi.
Rannikkoilmastossa vuodenaikojen vaihdokset vain sattuvat olemaan keskimäärin hitaampia kuin sisämaassa. Tampereella on jo talvi. Onneksi TuKL kuljettaa - lapsitaksalla, tietenkin ! Jaa miksikö niin ? Eikö se jo näy naamasta..

Mitäpä muuta naamasta näkyisi.. hymy. On hyvä olo (:

Päivän menu: soijahärkäpannua porkkanalla ja sipulilla perunan kera.
Jälkiruoaksi vaniljajäätelöä mansikkahillolla ja kermavaahdolla.. Mmmm!
...Elämä on ! ;)**to be continued**
- Vanhemmat »