IRC-Galleria

Hexel

Hexel

Uusi Event Relentless single "Goodbye" https://youtu.be/-NE6Ij5WYe4

Blogimerkintä

« Uudempi -
William Blackswan, Tampereelta saapuva teatraalinen kauhucore -yhtye aloitti tammikuussa 2017 debyyttisinglen julkaisun jäljiltä suunnitelmat uudesta musiikkivideosta ja usean kuukauden työn tulokset ovat nyt katsottavissa ”Infected Minds” -videon muodossa tästä: https://youtu.be/zGQloeyIsD4

Video nojaa vahvasti laulaja-säveltäjä Ville Ylimartimon tarinaan William Blackswanista (WB), jota noudatellaan kaikilla yhtyeen tähänastisilla kappaleilla. ”Infected Minds” käsittelee aihetta jossa päähenkilön mieli on yksi monista, mihin WB on päässyt asettamaan ajatuksia maailman tuhosta ja kaapannut tämän mielen. Tästä selviytyäkseen on eliminoitava heikot ja seurattava Blackswanin kutsua kohti hänen kaartiaan.
Itse videon luomisprosessi oli varsin pitkä, koska tarinaa haluttiin korostaa mahdollisimman paljon ja sen kirjoittamiseen on käytetty runsaasti aikaa, tästä matka jatkui vielä kohti lavastusta ja miljöön rakentamista ennen varsinaisia kuvauksia. Lopullista muottia ei olisi saavutettu ilman uskomattoman suurta 25-henkistä työryhmää, jonka bändi tuekseen sai.

Seuraavaksi yhtye on siirtymässä luomaan uutta teatraalista materiaalia ja suunnistamassa kohti esiintymislavoja yhteistyössä amerikkalaisen ”Distilled Entertainment” -management toimiston kanssa. Tulevaisuuden näkymät nähdään taas astetta ylempänä ja yhtye ei aio jarruttaa menoa tulevaisuudessakaan.

Ei mulla muuta, mo!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.