IRC-Galleria

Hidih

Hidih

suicide is painless
Cannabis

"On selvää, että marihuana on paljon haitattomampaa kuin heroiini, kokaiini,
amfetamiinit, barbituraatit, LSD, alkoholi ja tupakka."
Lastenlääkäri Benjamin Spock kirjassa Raising Children in a Difficult Time

"Kannabiksen akuutti myrkyllisyys on hyvin alhainen. Maailman lääketieteellisessä kirjallisuudessa ei tunneta yhtään varmaa tapausta ihmisen kuolemasta kannabismyrkytykseen. Eläinkokeet osoittavat, että THC-annos, mikä tarvitaan aiheuttamaan 50% kuolleisuus jyrsijöillä, on hyvin suuri verrattuna muihin yleisesti käytettyihin lääke- ja nautintoaineisiin. Tappava annos myöskin kasvaa siirryttäessä ylös lajien kehityspuuta, mistä voi päätellä, että ihmisillä tappavaa annosta ei voida helposti saavuttaa polttamalla tai syömällä ainetta." (Grinspoon and Bakalar, 1993; Rosengranz, 1983).

"Kroonisen kannabiksen käytön aiheuttaman mahdollisen immunologisen järjestelmän heikentymisen kliininen ja biologinen merkitys on epävarma. Tähän saakka ei ole tullut esille epidemiologista todistusaineistoa tautien lisääntymisestä kroonisesti paljon kannabista käyttävien keskuudessa. Yksi HIV-positiivisia homoseksuaaleja käsitellyt tutkimus osoittaa, että jatkuva kannabiksen käyttö ei lisännyt taudin AIDS:ksi etenemisen riskiä (Kaslow et al, 1989). Kun otetaan huomioon nuorten aikuisten laajamittaisen kannabiksen käytön kesto länsimaissa, infektiotautiepidemioiden puute tekee epätodennäköiseksi sen, että kannabiksen polttaminen aiheuttaisi immuunijärjestelmän merkittävää heikkenemistä."

"Kannabiksen mahdolliset haittavaikutukset hengityselimille johtuvat polttamisesta nautintatapana eikä niitä aiheudu suun kautta nautittaessa."

Jos kiinnostuit, lue lisää:
<a href="http://www.sky.org">www.sky.org</a>
<a href="http://www.hamppu.net">www.hamppu.net</a>

Kukaan ei koskaan ole kuollut kannabikseen.
Tupakka aiheuttaa suomessa eniten kuolleisuutta ja
alkoholi on heti perässä kakkosena.
Kannabis on siis haitattomampaa kuin tupakka ja alkoholi ja sitä
voidaan käyttää myös lääkkeenä, esim. kivunlievitykseen.

<a href="http://www.adressit.com/kannabis">http://www.adressit.com/kannabis</a>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.