IRC-Galleria

Hinttari

Hinttari

say "CAPE HORN" five times and u'll shit brix.

JuhannusLauantai 24.06.2006 02:01

Tosi mahtava juhannus, siskon luona yötä ::D
Tiistaina pitäisi raahautua kuudelta ylös, ja vain sen takia että pääsen kaverin kanssa itäkeskukseen shoppailemaan. moneltakohan se ees aukee?? me kuule varmaan ollaan jo kahdeksalta siellä eli kuulkaas henkilkö kunta olisi paras tulla avaamaan ne ovet jo seitsemältä ellette halua tehdä rikos ilmoitusta.

Torstai on hyvä päivä mennä leffaaan jos elokuva ontullut keskiviikkona ensi-iltaan.
perjantai olisi huono päivä koska viikon loppu alkaa eli paljon ihmisiä. eli torstai. olisihan sitten se maanantai tai sunnuntai mutta kuka nyt sinne asti jaksaa odottaa!!!!

Kurggu on tehnyt musta hullun. tahdon eroon uudesta tavastani. kun olen oikein väsynyt enkä jaksa kirjoitaaa ks eli esimerkiksi sana "miksi" tai "Kätks kateeks" menee silloin väsyneenä näin: "mix" ja "käyx kateex" en halua puhua nii mutta ku se on paljon nopeampi tapa!!
Kurggu mä tapan sut. Mä rupeen sanomaan sua Kinkuksi. Sorry

Kuulkaas, sanokaapa, onko teidän mielestä kymmenestä tunnista maailmani ihanimpaa ohjelmaa mitä rakastat 85 € kallis hinta? Itse hankin Chrono Crusade DVD:n 85 €/600 min :D
Omasta mielestäni se ei todellakaan ole kallis hinta.

Swedu maa on saavuttanut mut. musta tuntuu tosi tyhmältä. silloin mä aina mietin että taas tuulee lian kovaa golf virralta päin ja tuuli kuljettaa swedu ilman mun nenään ja sieltä aivoihin. siksi musta joskus tuntuu hullulta ja tosi swedulta. siinä vastaus mun kohtauksiini ::D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.