IRC-Galleria

CHAMPAGNE!..Perjantai 28.04.2006 19:02

Palataanpa sitten rästimerkintoihin; tässä on tapahtumaa parin viikon takaa :D!
Lisaan myos kuvamateriaalia 7.4. koskienNi-haa!

Synttäritunnelmista ei vielä toivuta, sillä minulle seurasi pieni synttäriyllätys seuraavana päivänä *^^*..


~7.4: CHAMPAGNE!..~

Minäkin pääsin maistamaan esiintyjänelämää muutenkin kuin animationin merkeissä synttärieni jälkeisenä päivänä! Pääsin nimittäin ihan arenalle esiintymään itse Wild West Show’hun! Ehehei, minusta ei tullut cowboyta eikä intiaania [krhm.. jotenkin luulen ettei se olisi mahdollista -_-”.. Meillä ei ole yhtäkään naispuolista lehmipoikaa taikka inkkaria.. Tietysti on Annie Oakley mutta.. En pääse kalifiksi kalifin paikalle ihan äkkiä XD], vaan CHAMPAGNE GIRL!

Varmaan jo aiemmin kerroin siitä, että Wild West Show’n lopussa on kiitoskohtaus, missä Buffalo Bill ja Auguste maistelevat shampanjaa (?). Yleensä, arenalla tönöttää shampanjateline, mutta silloin tällöin kun joku herra pääpomo suo, telineen sijasta shampanjan tuo asianmukaisesti shampanjaneiti. Meillä joulun - uuden vuoden aikaan oli aiemmin kerta jolloin pyydettiin shampanjatyttöä esitykseen, ja silloin Minna oli ihanainen champagne girl (mielestäni kerroin siitä [tai sitten en]). 5.4. sattui Sabrina pääsemään champagne girliksi (kuinka ollakaan kun hän seurustelee yhden cowboy’n kanssa), ja nyt 7.4. oli minun vuoroni *^_^*!!! Se oli kuin syntymäpäivälahja ^^.. Ei se mitään vaikken ihan synttäripäivänä päässytkään, mutta ensimmäinen päivä kaksikymppisenä (synttäriä lukuunottamatta) ja vielä sai juhlia ^^!

Briefingin alussa Karine teamleader tiedusteli halukasta champagne girlin rooliin, ja koska oli aiemmin ilmaissut halukkuuteni, hän valitsi nyt minut *yay*! Muahaa, sain sapattipäivän jolloin ei tarvinnut tehdä kerta kaikkiaan mitään! Ainoastaan näyttää hyvältä kuten Minna ja Jorge sanoivat ^_^ XDDD!


Karine vei minut alas esiintyjien tiloihin, missä hän jätti minut puvustajan, meikkaajan ja kampaajan hoiviin. Ensiksi minun piti vaihtaa vaatteet – puin päälleni mustat tiukat verkkosukkahousut, minkä päälle tuli valkoiset pussihousut missä oli punaiset rusetit. Muahahaa, pussialushousut!!! Miten hauskat XDDD!! Se oli kivaa keikistellä ne päällä XDDD.. Sitten etsittiin nilkkurit kokoa 41 ja ne kiillotettiin. Seuraavaksi jo sujahdinkin punaiseen cancan-mekkoon, missä piti olla korsetti (Laura kertoi että puvun kanssa on korsetti, hän oli ollut shampanjatyttö joskus aiemmin), mutta en minä kyllä sellaista pitänyt O_o.. Tai no, puvun yläosa oli korsettimainen, mutta sitä ei kiristetty kuin olisi pitänyt..! Se minua harmitti, olinhan juuri opetellut pitämään korsettia kotona. Ehkä puvustaja ei viitsinyt kiristää korsettia kun oli ensimmäinen kertani shampanjatyttönä *hmmnyaa..*.

Kun olin pukeutunut, menin odottamaan hiusten ja meikin laittoa. Yllätyin siitä, että maskeeraaja oli mies tavallisissa ”junttivaatteissa” ja kampaaja vaan mussutti jotain mikroruokaa kuin ei kiirettä minnekään o__O. Hmm. No siinäpä sitten odottelin ja kampaaja kun oli saanut syötyä, hän alkoi kihartaa tukkaani piipparilla. Siinä sivussa hän manasi jotain että ”tällä on liian pitkät hiukset shampanjatytöksi, teamleaderien pitäisi tietää ettei kukaan näin pitkähiuksinen voi olla shampanjatyttö.. jäkä jäkä..” O__O HMM… Kiitosta. No, siinäpä tuo kiharsi hiuksiani kuin lolitakiharoille konsanaan, kunnes joku tuli sanomaan ettei minua voi vielä laittaa, koska he eivät tiedä käytetäänkö champagne girl:iä edes koko esityksessä o_O!! WTF!!!.. Siinäpä sitten odoteltiin ja viimein tuli tieto että shampanjatyttö ei esiintyisi ensimmäisessä, mutta toisessa näytöksessä, sillä tänään olisi uuden Augusten ensimmäinen show ja hänen pitäisi tehdä se normaalin kaavan mukaisesti…! Hnnnnn… Ihan tyhmää, halusin esiintyä molemmissa esityksissä >_<!

Tuon kuultuaan kampaaja totesi ettei laittaisi hiuksiani vielä, joten meikkaaja alkoi meikata minua (minulla oli omakin meikkini naamassa, mutta hän ei poistanut sitä vaan alkoi laittaa uuttaa suoraan entisen meikin päälle O____o!!!… HMM.). No, kävihän sekin. Äijä tuputti isohkolla sienellä naamaani ”ranskalaismaisempaa” meikkivoidetta, meikkasi silmäni ja suuni, ja sitten he katsoivat yhdessä kampaajan kanssa lopputulosta. Kampaaja oli ehdottomasti sitä mieltä taas ettei kelvannut. Minä en näyttänyt yhtään ranskalaiselta kuulemma. Hän käski ehostaa vielä silmiä lisää luomi- ja ripsivärillä.

Kesken meikkauksen pari cowboyta ja intiaani iski sisään ja vaativat päästä meikattavaksi ja kammattavaksi, joten shampanjatytöksi laittautumisen piti hieman odottaa. No, mikäs siinä. Kun intiaanit ja kumppanit menivät syömään, minun meikkini viimeisteltiin. Kampaaja käski minun tulla takaisin Rodeogamesien aikaan, silloin olisi sopiva laittaa hiuksia.

Minä katsoin sopivaksi lähteä yläkertaan kun ei ollut muutakaan tekemistä. Etsiskelin tieni ylös ja tulin keltaisten varaston ja keittiön välisen käytävän ovesta sisään, mistä näki arenalle. Siellä istuivat Björn ja Minna ja hepä olivat ihastuneita kun huomasivat minut! He kehuivat että näytin tosi hienolta *^^*.. Björn oli suorastaan ihan häkeltynyt ja hän otti kamerakännykällään kuvia minusta XDDDDD.. Sitten paikalle siunaantuivat Manuel ja Britt, myöskin hämmästellen! (Khih, oli kivaa saada huomiota *^^* XDDD..) Britt ja Minna vaan hokivat ”Oooh, you’re so beautiful..” ja Björn ja Manuel vaan kyyläsivät hämmästyneinä XDDDD.. Khih! Minä toivoin etten näyttäisi ihan lumpulta sillä sellainen lumpun meikki minulla oli kyllä naamassa että XDDDDDD.. Ja kaikenlisäksi se s**tanan s**tanan ”korsetti” (ei ollut korsettia nähnytkään..) meinasi tippua päältäni minun piti kiskoa pukua ylöspäin koko ajan XDDDDDDD..!! *Voi PRKL!!* Helotin ihan punaisena kun toisaalta oli kivaa olla siinä nätissä mekossa, mutta toisaalta oli häkeltynyt olo kun en tiennyt miten päin olisi kun kaikki kyyläsivät…..

Minä lähdin etsimään Jorgea ja Alexandrea, koska halusin näyttää heillekin miltä näytin ^^! Minua harmitti hieman se, ettei Laura ollut näkemässä, sillä hän oli edellisenä päivänä jäänyt odottamaan jos pääsisin shampanjatytöksi ja nyt hän ei edes nähnyt minua.. Nyyy.. No, minusta on valokuvia ^^.. (pistän jonkun kuvan gaylleriaan JOS kehtaan XDDDD.. Jos en näytä ihan punaistenlyhtyjen korttelin palkolliselta..). Riccardo tuli vastaan ja hän totesi ”Uuuu… Sexyyy…” mihin samaan Larskin siunaantui vitseineen mitä en nyt jaksa muistaa. Kuitenkin Lars niin innokkaasti hipelsi hamettani, että Riccardo ryhtyi puolustamaan minua komentaen ”ARRET!” (”LOPETA!”). Jorge ja Alexkin löytyivät ja ihastelivat hekin ^^ *yay*! Kader kysyi olinko pukeutunut häntä vai Jorgea varten… *;;;*. KRHM. XDDDDD..

Kun olin juttelemassa Jasminen kanssa mitä olin tehnyt siihen mennessä, ja siitä että Jasmin itsekin halusi olla shampanjatyttö, joku tyyppi tuli ilmoittamaan minulle että jollakulla alakerrassa asiaa champagne girl:ille, ja niinpä menin alakertaan. Kellään ei ollut varsinaisesti asiaa, mutta tallitoimiston mies halusi selittää minulle minne menen odottamaan champagne -kohtausta ja mitä teen show’ssa. Enemmän tai vähemmän selvä homma. Minä puolestani kysyin mitä tekisin nyt ja hän ehdotti, että menisin vastaanottamaan vieraita. Selitin hänelle etten voinut mennä, sillä kampaukseni ei ollut valmis ja minua oli nimenomaan kielletty menemästä ”on stage”. Siitäpä sitten lähdettiin selvittämään tuota asiaa ja kampaaja järjesti varsinaisen kohtauksen asiasta O___O *huiiiii*… Kuuntelin vieressä kun kampaaja ja se mies melkeinpä huusivat toisilleen.. Ehe ^^;;;.. No, kampaaja alkoi tehdä minulle kampausta samantien. Sain jonkinlaisen nutturan päälaelle, ja muutamia korkkiruuvikiharoita taakse ja sivulle. Meikkiä ehostettiin vielä, ja sitten olin valmis. Kengännauhat vain puuttuivat ja jäin odottelemaan niitä (puvustaja halusi että vaihdan ehdottomasti kengännauhat kun ne oli eriparia ja niin kuluneet).


Odotellessani tapasin Augusten, tuon ”vanhan version”, ja hän selitti minulle miten minun pitäisi toimia esityksessä. Minun pitäisi odottaa arenan toisessa päädyssä ovien aukaisua, ja kun ovet aukenisivat, minun tulisi kävellä (shampanja-astiaa, shampanjaa ja laseja tarjottimella kantaen) 5-10 metriä arenalle. Auguste kävelisi minua vastaan ja menisimme tervehtimään Buffalo Billiä. Tämän jälkeen he korkkaisivat ja maistelisivat shampanjaa, lausuisivat kiitoksia ja Auguste laskisi lasit takaisin tarjottimelle. Kun Auguste laskisi silinterinsä shampanjapullon päälle kävelisimme toisistamme poispäin – minä takaisin ovista ja Auguste Arenan toiseen päähän. Oli tärkeää että varoisin Buffalo Billin hevosta ettei se laukkaisi päälleni (kun Buffalo Bill poistuisi ennen minua). Hmm. Selvä juttu. Ja mikä tärkeintä – piti HYMYILLÄ! ^_______________________________________________^

Vaihdoin kengännauhat ja sain pitää taas taukoa. Menin yläkertaan syömään maissileipää kun en ollut syönyt mitään aamupalan jälkeen. Kivaa kun kaikki muut siivosivat ja minä vaan katselin ja mässytin siinä vieressä ^__^ XDDDD! Adil tuli paikalle ja muistutti etteipä nukuta Mademoiselle Laura XDDDDDDD! Muahaa XDDDD.. Kun olin pyörinyt tarpeekseni yläkerrassa, lähdin alas odottamaan vieraita. Minä kuulemma saisin mennä toivottamaan vieraita tervetulleeksi, myymään heille viiniä ja poseeraamaan valokuvissa 8DDD! Mikäs sen mieluisampaa! En tosin kaupannut viiniä, mutta tervehdin vieraita ja menin poseeraamaan valokuviin heidän kanssaan. Kuvaaja opasti ennen vieraiden tuloa, että jos olisi perhekuva niin hymyilisin nätisti ja poseeraisin kaikkien keskellä, mutta jos olisi kuva pelkästään mieshenkilön kanssa minun tulisi nostaa hametta ja vilauttaa koipea (ja varmaan hymyillä irstaasti) O____o.. Selvä sitten!!! XDDDDDDDDDDDDDDD… Kintut viuhumaan!!! (No ei siinä mitään kun minulla oli sukkahousut, pussihousut ja alushame niin olisin voinut vaikka pyllistää jos joku olisi toivonut XDDDDDDDDD.. [Meillä yhdessä esityksessä ennen Cowboy Country Comboa esiintyy yksi nainen joka lopussa pyllistää yleisölle niin että pussihousut ja alushame vilkkuu])

Siellä minä sitten vilautin kinttua ja pussihousuja kun miesväki halusi ottaa kuvan kanssani, ja kiltisti hymyilin perheiden ja lasten kanssa kuin olisin ollut prinsessa ^^.. Se oli kivaa! En vaan nähnyt itse juurikaan mitään kun minulla ei ollut laseja päässä XDDDDDDD.. Kun kaikki muut tulivat portaisiin, vilkuttelimme toisillemme ja taputin muiden mukana vaikken ollutkaan portaissa. Kun vieraat nousivat katsomoon, menin kysymään saisinko viedä viiniä baarista pöytiin ja veinkin ^_^! Otin tarjottimen joka oli menossa punaiseen keittiöön ja vein sen ^_^.. Sitten jäin könöttämään yläkertaan ja vaeltelin punaisen ja keltaisen keittiön välillä kun ei ollut muutakaan tekemistä. Kokit innostuivat ottamaan minusta kuvia kamerakännyköillään ja hölisemään joutavia. Se oli hupaisaa kun yksi kokki sanoi ”Vous etez trés elegante!” (”te olette hyvin elegantti”) XDDDDDDD.. Tuli vaan mieleen maailman elegantein henkilö Camui Gackt [mistä minä olin kyllä aika kaukana XDDDDD].

Kun Minna työltään kerkesi, hän tuli ottamaan minusta kuvia. Menimme lokeroille ja hän innoissaan otti koko kuvia, kuvia pelkästä kampauksesta, kuvia edestä, kuvia takaa, kuvia sivusta… XDDDDDD Khih. Onpa ainakin kuvia muistoksi, kuten hän sanoi. Jos olisi ollut digikamera niin olisi voitu ottaa vielä enemmän (mutta kun se penteleen digikamera toitottaa ”E18” ja ei suostu näyttämään kuin mustaa ruutua..). Minna ihasteli kampaustani ja sanoi että minun tukastani sentään saikin tehtyä kampauksia, toisinkuin hänen kun se oli niin lyhyt. Minna kertoi että kampaaja oli valittanut ettei hänen tukastaan pystyisi tekemään mitään ja että oli muutenkin ihan vääränlainen shampanjatytöksi O__o.. Hmm.. Sillä kampaajalla tuntui olevan joku ongelma kenties??


Juttelin tarjoilijoiden ja kokkien kanssa hyvän tovin, kunnes ajattelin että menisin alakertaan hyvän sään aikana. Siellä sitten odottelin kampaamotiloissa, kunnes olin melkeinpä myöhässä esityksestä XDDDDDDDD!!! (ei voi olla totta…) En nimittäin ollut ihan varma milloin minun piti mennä odottamaan Champagne-kohtausta, mutta kun kipsutin tallien läpi arenan päätyyn odottamaan, ovimies jo kuikuili sieltä ja sanoi minulle että hän jo ehti miettiä tulenko ollenkaan. Minä laskin silmälasini pöydälle turvaan, mies lykkäsi minulle tarjottimen käsiin, asetti shampanja-astian, lasit ja shampanjapullon paikoilleen ja sitten mentiin! Edellinen musiikki vaimeni, arena oli pimeänä, ovet aukesivat ja champagne-kohtauksen musiikki alkoi soida. Lähdin kävelemään (kompuroimaan hiekassa) ja valot syttyivät hitaasti. Manasin sitä miten vaikeaa hiekassa olikaan kävellä! En millään pystynyt kävelemään nätisti ja tavarat tärisivät tarjottimella kuin mitkäkin ja pelkäsin että pudotan kaikki XDDDDD!!! (sehän vasta olisi ollut näky, shampanjatyttö ryöhnähtää hiekkaan kaikkine juhlallisuuksineen…). Yhtäkkiä muistin – ”ainiin, piti hymyillä!” ja pistin sellaisen irvikissa virneen päälle että XDDDDD.. Auguste tuli minua vastaan ja kävelimme Buffalo Billin luokse. Olin liian keskittynyt kävelemiseen, hymyilemiseen ja tarjottimen vakaana pitämiseen etten kuullut heidän puhettaan. Siksi meninkin ihan sekaisin milloin minun piti lähteä! Meinasin häipyä kun he vasta olivat skoolanneet XDDDDD, mutta Auguste pysäytti minut vakavalla katseellaan ”EI VIELÄ!!!” XDDDDD.. Niinpä sitten käännyin takaisin (olin kerennyt kääntyä jo sivuttain XDDDD) ja jäin hymyilemään kun nuo kaksi mölisivät keskenään.
”Auguste, I got to tell you that all of the foreign capitals I’ve visited during these years, Paris, has always been my favorite. – And not just because of the champagne!” *molemmat virnuilevat shampanja tytölle [joka hymyilee köpsänä tajuamatta mitään]*
”And there’ll be more and many visits, I can tell! A la prochaine!”
”A LA PROOOOCHAAAINE…”
Auguste heitti shampanjapullon korkin mekkoni kaula-aukosta sisään ja minä katsoin ”mitä helvettiä?!” kunnes tajusin, että tässä kohdassa minun pitää lähteä!!.. Silinteri oli pullon päällä, käännyin vasemmalle ja näin kun Buffalo Bill ratsasti ohitseni vasemmalta (en törmännyt hevoseen luojan kiitos) ja kävelin (kompuroin [kuin Kake kotiin aamuneljältä]) kohti ovia, minkä jälkeen ovet sulkeutuivat ja ovimies onnitteli minua (hän sanoi ”loistavaa!”, ”täydellistä!” tai jotain sinnepäin [”surkeaa!” ”Katastrofaalista!” XDDD]) ja hän otti tarjottimen tavaroineen haltuunsa. Minä otin lasini, kiittelin ovimiestä kovasti ja poistuin tallin läpi esiintyjien tiloihin.


Puvustaja-täti kehotti minua kuoriutumaan asusteista mitä pikimmiten ja niin menin Annie Oakleyn pukuhuoneeseen. Ihastelin mekkoa päälläni, sitten täti avasi korsetin ja jätti minut vaihtamaan vaatteitani. Ihastelin ihania pussihousuja (niissä oli niin ihanat punaiset rusetit<3) ja sitten luovuin niistäkin. Verkkosukkahousut eivät jättäneet kummempaa joulukinkkukuviota ihooni vaikka olin olettanut. Ne olivat kunnon sukkahousut!

Kampaaja otti höyhenet päästäni ja meinasi alkaa purkamaan kampaustani, mutta kysyin voisinko pitää kampauksen. Hän lupasi, ja kysyi halusinko pitää meikinkin. Toki halusin, ja niin kiitin kaikkia ja vilistin yläkertaan.


Hyvän haltiakummin taika oli rauennut. Olin taas tavallinen tyttö, Tuhkimo piian asussa ja vain lasikenkä muistonaan. Hieno mekko ja muu loisto oli kadonnut taian rauetessa. Tartuin harjaan ja lapioon, astiaan jos toiseen ja siivosin areenan viimeisiä sotkuja mitä oli jäljellä. Kokit eivätkä muutkaan olleet enää alamaisiani, kukaan ei huomannutkaan minua enää. Kaikki oli palautunut taas normaaliksi.

Keskiyötä odotellessa leimasin 23:45 tai jotain minuutteja yli ja silti elelin noita prinsessamaisia hetkiä ja tunnelmoin hienoa päivääni shampanjatyttönä. Odotan sitä päivää kun pääsen esiintymään Bellenä, Jasminena tai Arielina.


Champagne-girl ilta oli samalla myös Elisabethin ja Mikelin viimeinen ilta. He jättivät Wild West Show’n ja matkasivat Etelä-Ranskaan (Brittiä, Björniä ja Maikenia edeltäen). Menimme SportsBaariin WWS tyyppien kanssa ja otimme valokuvia. Christopher halusi kuvaan champagne girlin kanssa ja otimme kuvan myös minun kamerallani. Sitten kuvasimme Elisabethin kanssa jne. Olimme aikeissa mennä Hurriganesiin tanssimaan, mutta koska Manonia ei yhtäkkiä enää huvittanutkaan lähdimme bussilla Pleiadesiin katsomaan elokuvia (Elisabeth nimittäin ei päässyt palaamaan kotiinsa ennen aamua, sillä viimeinen juna Pariisiin oli mennyt puolen yön jälkeen..)! Christopher isännöi nuudeleita minulle ja Elizabethille, ja katsoimme Austin Powers & the Goldmember ja Painajainen Perheessä (Meet the Fockers) elokuvat sinä aikana kun Manon nukkua kuorsasi. Heti kun Focker elokuva loppui, lähdimme Elisabethin kanssa bussipysäkille odottamaan aamun ensimmäistä bussia. Kello oli viisi ja risat, ja ensimmäinen bussi lähti puoli kuuden tienoilla. Se oli veikeää joikata kantrilauluja bussipysäkillä ja tanssia lämpimikseen XDDDDD.. Enkä vielä siihen aikaan aiemmin ollutkaan könynnyt kotiin! Minä menin nukkumaan kun kämppäkaverit nousivat lähteäkseen töihin XDDDDDD…

Sinne menivät Elisabeth ja Mikel St Tropezin aurinkoon. Hyvää jatkoa heille.


Shampanjaprinsessana,
<3:~HisAngel~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.