IRC-Galleria

~Aamusta~

Taas on työpäivä edessä.. :D XD
Miten nämä viikonloput menee aina niin äkkiä?!

Kuuntelin vaihteeksi isin musiikkeja tänä aamuna :D. Suurlähettiläitä ym, mutten Kaija Koota vieläkään. (Mistä iskä on kaivanut jotain Britney Spears Parody kappaleita O_o XD..)

"Maailman laidalla
muistin viimeisellä raidalla
sun nimesi muistan vaivalla
kun oo~n
onnellinen."

Näin jamitin aamulla ^_^ XD.. Suomalaisesta musiikista tulee koti-ikävä. Alkaisin varmaan itkeä jos kuuntelisin vielä Pariisi-Helsinki tm vastaavia kappaleita. Siksi vaihdoinkin pikaisesti taas J-rokkiin ja tuntui niin kotoisalta ^_^! HAIDON HONEY <333!!!

Eksyin illalla hydeisti-sivuille ja näin hydee's kaupassa mitä ihanimpia tuotteita O_O!!! Siellä se oli!!! Olen haaveillun Hyden enkelinsiipi paidasta jo ties kuinka pitkään ja en tiennyt että sellainen on oikeasti olemassa 8D!!! Minä tilaan sen 8DDDD!!!! <3 Ei se maksa kuin 4,500 Yeniä 8D... Keh ^^;; *<3*

Odotan valokuvia 8D!!! Vein nimittäin kolme rullaa valokuvia kehitykseen Auchaniin keksiviikkona (=^_^=) ja saan ne joskus viikon päästä! Siellä on Nihon kuvia sekä Disney 8D! Tietenkin myö portugalilaiset kaverini ^^! Pitää sitten teettää kopioita Jorgelle ja Luisillekin.


Aamupesun jälkeen soivat taas isin musiikit ^_^!

"When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is"


~joskus myöhemmin yöllä~

Alkoi taas soimaan päässä "Maailman laidalla" XDDD.. Heh. Mutta se on hyvä laulu ^^. Suurlähettiläät on sitä harvaa suomalaista musiikkia mistä tykkään!

Töissä oli kivaa^^! Meni odotettua paremmin. Oli tosi kiva mennä töihin ja nähdä kaikki tutut, jopa Jorgen ja Alexinkin näin ^___^!!! Jeeee, hekin ovat nyt siis virallisia Cast Membereitä ^^! Ja Luis maksoi jo 40E veloistaan ^^! Yay!

Oli kivaa ja kotoisaa mennä punaiseen keittiöön. Siellähän minä aloitin 9.12. ja olin tasan yhden päivän XD... Minulla on kaksi kotia - punainen ja sininen. Keltainenkin tuntuu kodikkaalta ja vain vihreä on tuntematon. Tosin, nyt siihenkin tuli muutos, sillä työskentelin 20 minuuttia toisesta show'sta vihreissä. YAY ^^! Siellä on Niina, Adji ym kivat! Alexkin oli siellä O_o!! Varmaan vaan sijaisena sillä hän on sininen Jorgen ja Luisin kanssa.

Hihi, ranchleaderimme ei olekaan niin ilkeä ja pelottava kuin luulin, tulin ihan hyvin toimeen. Ja aloitin punaisissa tarjoilemalla katsomon ensimmäiselle riville Santiagon kanssa (se ei kuulostanut hyvältä aluksi...). Side dutynäni oli hatut ^_^! Hassua, vasta WWS'n perjantaina (eli tiistaina) tein hatut Hillaryn kanssa ja nyt taas ^^! Mutta erikoiseksi sen teki se, että punaiset eivät koskaan seiso portaissa! Se on kuulemma vain vihreiden tehtävä, kuten toisissa portaissa on aina vain sininen. Joten! Minä pääsin meikkaamaan 8DDD!!!! Minä tein lapsille intiaani ja cowboy meikit ^____^!!! Se oli tosi kivaa<3!! Vaikka tuhersinkin miten sattuu XDDDD... Yksikin pikkupoika ei malttanut pitää päätään paikallaan vaan pyöri kuin väkkärä ja kiva sitten oli piirtää viiksiä kun ne levisi pitkin naamaa XDDD ^^;;;;... Hehehehe..! Hupsista, pardon me! Minusta oli kivintä katsella kun lapset nauroivat ja olivat innoissaan saatuaan intiaanimaalaukset kasvoilleen ^___^!! (Karimia ja Kaderia varmaan ärsytti kun halusin tehdä meikkauksen vaikka hekin halusivat ^^;;;...)

Ensimmäisessä show'ssa siis meikkasin, toisessa jaoin hattuja. Minulla oli tuuria! Kaikissa muissa väreissä varamies syrjäytti cast memberin, mutta punaisilla ei ollut interimiereä joten minä sain tehdä hatut kuten oli määrättykin 8D! JEEEE!!! Juttelin interimierejen kanssa kaikenlaista ja meillä oli kivaa hatutuksessa ^^!


Voi piru, huomenna on lauantai!! Pitääkin muistaa bussien viikonloppu aikataulu...

Nyt menen nukkumaan, tuli messengeröityä hyvän aikaa <3 , joten säästän päiväkirjatarinointia ym internetteilyä aamuun. Silloin näkeekin kirjoittaa paremmin XDDDDD (*nauraa kun oli niin ihanan köpsää MSN*)


Omenantuoksuisena,
<3:~HisAngel~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.