IRC-Galleria

Hjeidi_

Hjeidi_

ei saa aikaiseksi uusia kuvia tänne..

Blogimerkintä

« Uudempi -
Mitä opin kolme viikkoa sitten tiistaina? Sen, että rappusia ei ikinä kannata juosta harppomalla - eikä ainakaan jäätyneitä rappusia. Nilkka mulla sillon nyrjähti oikeen kivasti ympäri, kun taas jälleen kerran kiiruhdin junaan. Ironista kyllä, mutta sellainen hoppu oli, etten myöhästyisi aamutreeneistä ja pääsisin treenaamaan - nyt sitten saakin vitkutella oikeen kunnolla, kun ei puolta treeneistä voi tehdä tehokkaasti nyrjähtäneen nilkan takia. Ärsyttää vimmatusti!

Tänään kävin uudestaan lääkärissä ja onneksi pääsen nyt mangeettikuvaukseen, että selviää onko mitään pahemmin hajalla - turvotus ja kipu eivät ole häipyneet minnekään. Pah! Mistään ei vois enempää "masentua" kuin siitä, ettei voi treenata niin hyvin kuin haluaisi - on vielä tärkein treenikausi menossa - eikä nilkka toimi terävästi. Levätään...

Oikeestaan mun piti kirjottaa sen takia, että ne jotka on patistanu mua laittamaan uusia kuvia, sais vihdoin mitä haluavat. :D Tilauksessa on, sillä hiukset lyhenee huomenna huomattavasti - nyt ne on melkeen puoleen selkään!

Jees, mutta nukkumaan. Aamulla taas punttia tekemään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.