IRC-Galleria

Ahton modaama juttu :D Torstai 17.08.2006 15:47

Abortista.


1. kuukausi

Äiti, olen vain noin parikymmentä senttiä pitkä ruma massa, mutta minulla on kaikki elimet. Rakastan nalkuttavaa ääntäsi. Joka kerta kun kuulen sen, heiluttelen "käsiäni" ja "jalkojani." Ihanaa kun tupakoit.

2. kuukausi

Äiti, tänään opin imemään "peukaloani." Jos näkisit minut, voisit sanoa että olen selvästi vain ruma sikiö. En ole vielä kuitenkaan tarpeeksi mosse selviytymään alati suurenevan mahasi ulkopuolella. Täällä haisee savulle ja viinalle.

3. kuukausi

Arvaa mitä äiti! Minä olen sikiö, en elä vielä ja voit lopettaa minut koska tahansa! Toivottavasti se tekee sinut onnelliseksi. Haluan sinun olevan aina onnellinen. En tykkää siitä kun tupakoit, minua yskittää. En osaa vielä ajatella.

4. kuukausi

Äiti, "hiukseni" ovat alkaneet kasvamaan. Ne ovat melko lyhyet ja ohuet, mutta onneksi sitä ei ehdi kasvaa paljoa enempää jos niin haluat. Käytän paljon aikaani harjoittelemalla. (HARJOITTELEMALLA MITÄ=!?!) Osaan nytkyttää "päätäni" ja heilutella "sormiani" ja "varpaitani" ja venytellä "käsiäni" ja "jalkojani." Minulla ei ole ihmisarvoa koska en ole ihminen vielä.

5. kuukausi

Kävit taas lääkärillä. Äiti, hän puhui totta. Hän sanoi etten ole vauva. Minä olen sikiö, sinun moson vatsasi sisällä. En ajattele enkä tunne. Äiti, abortti on ratkaisu.

6. kuukausi

Kuulen taas sen lääkärin äänen. Mies taitaa tietää mistä puhuu! Hän vaikuttaa kylmältä ja sydämettömältä. Jotain tunkeutuu kotiini. Lääkäri kutsui sitä neulaksi. Äiti, mikä se on? Se polttaa! Hyvä, saadaan tämäkin vahinko lopetettua! En pääse karkuun siltä! Äiti! Jee!!

7. kuukausi

Olen kuollut, miten voi kuolla jos ei ole edes syntynyt? Naurettavaa.

Jokainen abortti on Yksi pysäytetty sydän enemmän. Kaksi silmää lisää jotka eivät koskaan tule näkemään. Se on ihan hyvä koska lapsia on muutenkin liikaa. Jos on hinku saada kakara, adoptoi sellainen. Ole kiltti, kuka tahansa oletkin joka luet tätä merkintää, laita tämä omaan päiväkirjaasi! kiitos.

Koskee erityisesti teitä vitun teiniäitejä. Ei teistä ole lasta kasvattamaan kun itsekin olette vielä lapsia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.