IRC-Galleria

MIKÄ SINUA VITUTTAA..

TALVESSA
- Ooh, vihaan talvea! Pakkanen, krooninen nuha, suhisevat korvat, hengityksen vaikeutuminen, hilseilevä ja näppyläinen iho, talvimasennus joka iskee aina, pyörällä ajamisen vaikeus, se että ei voi viettää ystävien kanssa aikaa ulkona, se että on pimeää aamulla kun lähtee töihin ja illalla kun tulee töistä ja...

KEVÄÄSSÄ
- Se, että se tulee liian hitaasti. Ja vesisade.

KESÄSSÄ
- Pikkuötökät. Sekä pahin painajaiseni: jos joutuu olemaan kesällä töissä! :o

SYKSYSSÄ
- Vesisade. Ja se että syksy enteilee talven tuloa.

KOULUSSA
- En ole enää koulussa, mutta kouluissa yleisesti vituttaa sukupuolittuneisuus, koulukiusaaminen, opettajat jotka eivät osaa puuttua mihinkään sekä huono kouluruoka.

CD-LEVYISSÄ
- Hinta! En ole ostanut aika päiviin levyjä, koska ne ovat ylihinnoiteltuja. Kotipoltto tuhoaa musiikkiteollisuuden - tee se! :)

LEMMIKISSÄSI
- Se, ettei sitä kissaa ole :(

POLKUPYÖRISSÄ
- Se, että tulee hiki, kun ajaa töihin ja on myöhässä. Se että on pakko olla pimeällä lamppu enkä ikinä muista ottaa sitä. Tai sitten unohdan sen päälle. Pyörävarkaudet. Kalliit pyöräkorjaamot.

HAMEISSA
- vaikea ajaa pyörällä. talvella kylmä.

HOUSUISSA
- se, että en ikinä löydä mieleisiäni. Ja irtoavat napit. Ja farkut, jotka alkaa heti lököttää.

KORKOKENGISSÄ
- Se, että en osaa kävellä sellaisilla metriäkään. Jalat kipeytyy. Sekä se, että jotkut käyttävät korkokenkiä, vaikka hekään eivät osaa kävellä niillä ja vaikka heidänkin jalkoihinsa koskee.

TENNAREISSA
- Ne ei sovi kaikkien vaatteiden kanssa. Eikä kaikkiin tilaisuuksiin. Ja Converset on ylihinnoiteltua paskaa.

VANHUKSISSA
- Ooh. Vanhakantaisuus, konservatiivisuus, muuttumiskyvyttömyys, kaikesta valittaminen (jota en harrasta itse, kuten tästäkin huomataan :D), hitaus, uskonnollisuus, dementia, etuilu, äksyily...

PIKKULAPSISSA
- Käytöstapojen puute. Jatkuva huutaminen ja kiukkuaminen. Toisten kiusaaminen. Silmille hyppiminen. Ja varsinkin se, että joistakin lapsista näkee jo 2-vuotiaana, että niistä tulee koulukiusaajia. Ja se, että joistakin näkee jo 2-vuotiaana, että niistä tulee ikuisia nörttejä.

SAIRAALOISSA
- Nihkeä henkilökunta. Jonot. Sairaudet. Haju.

MIEHISSÄ
- Alikehittyneisyys, teini-ikä, keski-ikä, sovinismi, avuttomuus, viinan rakastaminen, kunnianhimottomuus, pippelikeskeisyys, pakkomielle saada nainen, kuvitelma että nainen pelastaa kaiken, elämän romuttuminen jos nainen jättää, se että kaikki johtajat on miehiä. (joo joo, kärjistin. kaikki ei oo tollasia ja niin edespäin, kyllä te tiedätte:D)

SYNTYMÄPÄIVÄSSÄSI
- se, että se on heti vapun jälkeen! ikinä ei jaksa juhlia itse (eikä muutkaan jaksaisi, vaikka minä jaksaisin), kun just on dokattu pari päivää vappua.

RADIOSSA
- soittolistat, mielikuvituksettomuus, viihteellisyys, mainokset.

TELEVISIOSSA
- digiboksi, taulutelevisio, liian suuri määrä kanavia. (oon just sellanen mummo, joka vastustaa kaikkia uudistuksia :D)

HUONEESSASI
- Ei mulla ole huonetta, vaan koti. Vituttaa, etten ehdi siivota sitä tyyliin ikinä. Ja se, ettei kaikki haluamani julisteet mahdu seinille.

Vituttaako sinua usein?
- Voi kyllä :)

Vituttiko sinua tätä kyselyä tehdessä?
- No jokaisesta asiasta ainakin keksin jotain, eiks se kerro jo kaiken :)

Vituttaako sinua tällä hetkellä, kun olet tehnyt tämän kyselyn?
- Ei, ihme kyllä. Vitutuksen aiheista tilittäminen on mukavaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.