IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi -

Vaaka 23.9-23.10Torstai 13.12.2007 20:36


Hallitseva planeetta Venus.
Näin Vaa’asta sanotaan alan kirjallisuudessa:

Vaaat ovat erittäin miellyttäviä ja älykkäitä ihmisiä. Vaa’an kanssa voi käydä tuntikausia kestäviä syvällisiä keskusteluja. He ovat ystävilleen lojaaleja ja auttavaisia. Vaa’oilla on voimakas sosiaalinen omatunto. Vaaka antaa aina aikaa ja ja tilaa rakastamilleen henkilöille.

Vaaka etsii jatkuvasti pysyvää parisuhdetta, jos hänellä ei sellaista vielä ole. Vaaka haluaa tasapainoa elämäänsä, ja uskoo rakkauden tuovan sen. Ilman parisuhdetta Vaaka tuntee olevansa täysin ulkopuolinen kaikesta. Vaaka on tähtikartan epävakaisimpia merkkejä ja tasapainon saavuttaakseen, Vaaka on valmis tekemään parisuhteen saamisen eteen mitä tahansa. Hän pystyy jopa muokkautumaan sellaiseksi kumppaniksi kuin on tarve. Vaakaa sanotaankin romantiikan Barbababaksi.

Vaaka on erittäin seurallinen ja vihaa yksinoloa. Vaa’an seurassa, isossa porukassa, on aina mukavaa, koska Vaaka pitää huolta siitä, ettei riitoja tule. Ja jos tulee, Vaaka selvittää ne.

Vaaka on parhaimmillaan optimistinen, iloinen ja innostunut henkilö. Monet Vaa’at ovat myös erittäin taiteellisia.

Ja sitten totuus…
Näin Vaakojen kanssa seurustelleet sen ovat kokeneet:

Vaakanainen:

Vaakanainen, kuten ei Vaakamieskään, osaa tehdä päätöksiä minkäänlaisissa asioissa. Tämä johtaa siihen, että Vaaka onnistuu loukkaamaan käytöksellään kaikkia osapuolia.

Vaakanainen on erittäin riippuvainen muiden ihmisten mielipiteistä ja hyväksynnästä. Vaakanainen voi olla myös tuskastuttavan turhamainen. Hän voi esimerkiksi viettää aikaa peilin edessä jahkaillen vaatetuksen kanssa, ilman että pääsee minkäänlaiseen lopputulokseen. Vaakanainen tunnetaan myös myöhästelijänä. Hän osaa toisin sanoen olla raivostuttava venkula, jolla on taito syytellä toisia.

Vaakanaisten ja Vaakamiesten kanssa seurustellessa pitää olla varovainen, varsinkin suhteen alussa. Vaakanaiset haluavat palvella uutta kumppaniaan, ja ovat valmiita tekemään kaiken toisen puolesta. Jos Vaa’an antaa palvella, hän jossain vaiheessa turhautuu, ja lähtee etsimään uutta kohdetta. Vaakanainen luulee olevansa diplomaatti, mutta harvoin sitä on.

Vaakanaiset pärjäävät hyvin työeälämässä. He ovat myös esteetikkoja, aina raivostuttavuuksiin saakka. Vaakanainen rakastaa keskipisteenä olemista.

Pahimmillaan Vaakanainen on mustasukkainen ja omistava.

Vaakamies:

Vaakamiehen kanssa eläessä kannattaa tottua siihen, että hän voi useinkin olla masentunut, surullinen ja alakuloinen. Niinä hetkinä Vaakamies ei tunne kuuluvansa mihinkään. Vaakamiehet tuntevat jatkuvaa syyllisyyttä eri asioista, ja tarvitsevatkin jatkuvaa tukea ja rohkaisua ystäviltään. Vaakamiehet voivat siitä huolimatta olla yllättävän pinnallisia ystävyyssuhteissa.

Suhteen alussa Vaakamies voi Vaakanaisen tapaan hukuttaa kumppaninsa lahjoihin, hellyyteen ja huomioon. Hän ei tee niin huomioidakseen kumppaniansa, vaan välttääkseen konflikteja. Jossain vaiheessa huomionti kuitenkin loppuu. Vaakamiehen vaaka heiluu puolelta toiselle, ja tasapainon löytäminen on mahdotonta. Vaakamiestä luonnehditaan myös laiskaksi ihmiseksi, jolla ei ole kykyä keskittyä olennaiseen.

Vaakamiehet ovat usein älykkäitä ja koulutettuja, mutta kärsimättömiä ja syyllistäviä. Vaakanaisen tapaan, Vaakamies on taiteellinen ja esteettinen.
Vaaka sängyssä:

Vaaka on hellä, taitava ja kokeilunhaluinen. Hän ottaa aina kumppaninsa huomioon, ehkä jopa liikaakin. Vaaka osaa halutessaan heittäytyä villiksi ja harrastaa suoraa toimintaa.

Vaakanaista voi joutua lämmittelemään pitkäänkin. Hän rakastaa hidasta ja nautinnollista viettelyä. Kaikenlainen sively, hieronta, hellät suudelmat, suuteleminen ja silittely sytyttää Vaakanaisen. Vaa’at pitävät erityisen paljon siitä, jos kumppani tuoksuu hyvälle.

Vaa’at saattavat kuitenkin kyllästyä partneriinsa nopeasti. Alkuhuuman jälkeen Vaaka ei välttämättä halua seksiä kauhean usein. Häntä saattaa myös alkaa ärsyttämään jokin piirre kumppanissa, ja se vie nopeasti Vaa’an seksihalut.

Suhteen alussa Vaaka saattaa olla häveliäs ja pidättäytyvä.

Rakastunutta Vaakaa luonnehditaan yhdeksi parhaista sänkykumppaneista. Miinuspuolena on Vaa’an täydellisyydentavoittelu, ja se saattaa tehdä heistä uskottomia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.