IRC-Galleria

"Miten sä jaksat tota?"Keskiviikko 21.11.2007 01:20

Nii, mitä vai? Kuulemma "tota kaikkee", mut ei mun mielestä tässä oo mitään jaksamista.
Ihan normaalin rajoissa kuljen ja helposti jaksan.
Koulu menee ok, mitä nyt pari 6 tullu, mut yleisesti.
Ei siin pitäs olla muuta jaksamista, paitsi näitten kaikkien TOSI IHANIEN ihmisten kattominen, ja ei se ennenkää oo ollu haastavaa.
Tietysti on asioita joista en monille kerro, esim eräs viesti (miksei iskä soita?) joka nyt vähän ehkä laski mielialaa, mut kumminki vaan niin vähän et mulle tuli huono omatunto siitä ettei se laskenu enempää.
Treenit nyt useimmin on se mikä ottaa päähän, ja paikka missä yleisesti alkaa vaan vituttaa.
Tiettyjen ihmisten kaa on hauska jutella, mut kai ymmärrätte etten vaan aina jaksa kattoo kaikkia.
Just melkeimpä saman syyn takia pyysin VIHDOIN viime viikolla eräältä ihmiseltä anteeksi, koska olempahan ollut ilkeä, mikä nyt tuppaa olee mulle luonteen omasta.
No isä puolen kaa oon kyl tapellu, mut niinhän mä aina. Se kun loukkaantu siitä, etten haluu olla kotona jouluaattona, mut kylhän sen pitäs tajuta etten haluu olla paikas mikä on täyttä ihmisii joille en oo sukua, ja joista kukaan ei oli lähellekkään mun ikänen ilman 10 vuoden ikäeroa.
"Kelle mä puhun siellä? Siel ei oo ketään lähellekkään mun ikästä." "No eiks se oo vähän niinku joulun tarkotus?" "Ai olla vähän niinku yhtä isoo perhettä?" "…" "Mä en oo ikinä viettäny jouluu mun perheen kanssa! Hyvä jos tiiän MIKÄ on perhe!"
Ja mulla oli ihan syy vittuuntuu.
Ja on taas yksi ihminen, jolle vittuunnun kokoajan, sillä tämä ihminen kuvittelee kokoajan että dissaan häntä ja muutenkin oon ilkee (oonhan mä ilkee, mut vaan leikilläni), JA SE ON TUNTENU MUT LÄHES KOKO IKÄNSÄ. Harvinaisen rasittavaa. En oikeesti tiiä, et tuleeks sen murrosiän tunnekuohut, ja ylipäätään koko murrosikä, jotenki myöhässä. Siis ihan tosi, pakko olla niin helvetin ilkee kaikille. Ja en muutenkaan tajuu tätä juttuu, et onks se sit niin kateellinen mulle ja tuntuuko siitä siltä että oon vieny silt aina kaiken huomion, kun nyt satun olemaan sosiaalisempi ja luultavasti rohkeempi. Sori hei ihan kauheesti.
Sit en tajuu, en vaan osaa enää puhuu puhelimessa. Mulla on oikeestaan kaks ihmistä joille on pitänyt soittaa jo useempi päivä (Moi iskä ja Matti, joka et koskaan lue tätä :D), mut en oo pystyny/jaksanu. En vaan tykkää enää yhtään.
Oon taas alkanu työntää ihmisii pois päin, kyl mä ite nään sen, eli varotan, että älkää loukkaantuko pahasti, jos oon ilkee ja vittumainen.
Mut täl hetkel asia joka saa mut iloseks ja piristyneeks: Pelkkä Hollannin ajattelu. Nii ja suomalaiset leffat mis näyttelee Petteri Summanen. Mitäs täs nyt oon kuukauden sisäl kattonu; FC Venus, Keisarikunta ja Nousukausi ainaki. Nii ja sit kans toi Jane Austenin Ylpeys ja Ennakkoluulo. : )
Hollanti btw vainos mua viime ja toissa viikol 8D Voin kertoo miten jos teil on palava halu kuulla :D
Ja nyt mua vainoo Vaskivuoren lukio :D:D::D:D:D:D:D:D::D:D Nauran itelleni (Yhyy, ja mun tetti paikalle nauretaan, ja tälle henkilölle, oon järkyttyny jos ei tunnista itteään, jos ees nyt lukee tän nii sanon vaan et turpiin tulee jos tuut mulle nauraa 8D).
Nii pappadappadaa, ens viikolla TET meen Kymppi Kirjastoon tulkaa moikkaamaan : 3 oon siel kyl 9-15 nii ette varmaa ehi :D
Jöö ja olin kanssa tossa Millaa moikkaamassa, ja muutenki vanhat kaverit ilmotelkaa milloin haluutte nähä (mulla on kyl aika paljon treenejä), ja Eevi on salee mun paras kaveri ja mun naama on naarmuil :D
Milla omistaa mielikuvituksen (ja pupun): "Sen nimi on Pupu. Oikeesti se on Rumpali, mut se on liian pitkä, eli siit tuli Pupu." 8D
Huomen matikan koe, harmi et mul menee yhteen tehtävään joku 15 min, ja koetta on sillee puoltoist tuntii ja useempi sivu. :s

SE HUUTAA HEP JOKA LUKI KOKONAAN :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.