IRC-Galleria

Oon nähny jo viikon ajan outoi unii.Perjantai 08.02.2008 20:01

No löysimpä nyt sivun joissa kerrotaan merkityksiä.
Näitä asioita on ollu mun unissa. (yleisesti viel nois huonommis merkityksissä.)

Aallot merkitsevät suuria muutoksia. Kirkas vesi tarkoittaa viisautta, muta ja myrsky virheellistä valintaa. Jos katsot aaltoja rannalta, vältät juonittelut.

Aamu. Selkeä ja kirkas aamu lupaa hyvää. Pilvinen ja harmaa aamu heijastaa oman mielen ahdistusta.

Alastomuus unessa varoittaa maineen menettämisestä. Jos yrität unessa peitellä alaostomuuttasi, haluat eroon jostakin paheestasi.

Ambulanssi on huono enne. Jos se ajaa sireenit soiden, kohtaat vaikeuksia. Jos olet itse kyydissä, sairaus uhkaa sinua.

Ampuminen unessa viittaa itsekkyyteen ihmissuhteissa. Jos sinua on ammuttu, ystävät aiheuttavat ongelmia.

Ase viittaa riitaan. Se voi merkitä myös eroa rakastetusta.

Asuntovaunu tuo matkaan mutkia. Jos asut unessa asuntovaunussa, onnesi kääntyy.

Aurinko. Kirkas auringonpaiste lupaa hyvää. Laskeva aurinko kertoo onnen saavuttaneen huippunsa. Pilvien läpi paistava aurinko ennakoi huolten väistymistä.

Autiomaa symboloi nälänhätää ja sotaa. Se voi myös tarkoittaa vararikkoa ja kuolemaa.

Auto. Auton ajaminen merkitsee sisäistä levottomuutta ja enteilee muutosta. Autoon nouseminen kertoo, että suunniteltu matka muuttuu.

Avaimenreikä. Jos kurkit itse avaimenreiän läpi, vahingoitat jotakin paljastamalla hänen salaisuutensa. Jos sinua katsotaan, ystäväsi juonittelevat.

Hotelli. Jos asut unessa hotellissa, edessä on huoleton elämänvaihe. Jos etsit epätoivoisesti jotain hotellista, koet pettymyksen etsiessäsi rakkautta.

Ihmisjoukko. Juhliva joukko lupaa hyviä hetkiä ystävien kanssa. Iso ihmisjoukko kirkossa ennustaa hautajaisista. Väkijoukko kadulla tuo onnea kauppoihin.

Ikkuna on huono enne. Haaveet haihtuvat. Jos ikkuna on kiinni, kohtaat hylkäämisen. Risa ikkuna saa rakkaasi epäilemään sinua uskottomuudesta.

Isä. Tulet tarvitsemaan jonkun toisen neuvoja. Jos näet unta kuolleesta isästäsi, rakastettusi pettää sinut.

Jalat. Omat jalat symboloivat epätoivoa. Toisten jalkojen näkeminen lupaa menestystä. Jalkojen pesu varoittaa siitä, että sinua käytetään hyväksi.

Jano. Tavoittelet saavuttamatonta - paitsi jos saat unessa sammutettua janosi. Silloin saavutat sen, mitä tavoittelet.

Juhlat. Jos liityt unessa juhlivaan seurueeseen, on edessäsi yltäkylläinen ilon ja onnen aika. Jos juhlaseurue on riitainen, edessä on vaikeuksia.

Juna. Lähdet kiireiselle matkalle. Jos astut väärään junaan, olet tehnyt väärän valinnan.

Juokseminen. Jos juokset joukossa, edessä on juhlat. Jos juokset yksin, asemasi paranee. Jos juokset pakoon, edessä on menetyksiä ja masennusta.

Juominen. Jos näet muiden juovan, joudut juonittelun uhriksi. Jos juot olutta baarissa, tai jos yrität juoda vettä, mutta et onnistu, kohtaat pettymyksen.

Juusto on erittäin huono enne. Juuston syöminen merkitsee katkeraa tappion kalkkia ja suuria pettymyksiä.

Järvi. Myrskyävä tai mutainen järvi merkitsee vaikeuksia. Oman kuvan heijastuminen kirkasvetisen järven pinnasta lupaa iloja ja uusia ystäviä.

Jättäminen. Jos puolisosi jättää sinut unessa, edessä on riitoja, jotka saatte sovittua. Jos hän moittii sinua uskottomaksi, saavutat hänen kunnioituksensa.

Kaatuminen unessa varoittaa edessä olevista haasteista ja kehottaa huolellisuuteen töissä. Jos näet jonkun toisen kaatuvan, hyödyt toisten epäonnesta.

Kainalosauvat. Jos itse kävelet kainalosauvoilla, tarvitset toisten apua onnistuaksesi. Jos joku toinen kävelee kainalosauvoilla, työsi epäonnistuu.

Kellari. Kylmä ja pimeä kellari kertoo epäilyksistä, jotka painavat mieltäsi, omaisuutesi on vaarassa. Ole varovainen, älä luota liian helposti.

Kengät. Uudet kengät ovat merkki hyvistä muutoksista. Risat kengät tuovat vihamiehiä. Jos kenkä katoaa, edessä on ero. Kenkien plankkaus parantaa tianteesi.

Kori. Jos kannat unessa täyttä koria, edessä on yltäkylläisyyden aika. Tyhjän korin kantaminen tuo surua.

Kuoppa varoittaa hankkeesta johon ei kannata ryhtyä. Jos putoat kuoppaan, kohtaat surun. Kuopan kaivaminen lupaa hyvää vain jos löydät sieltä jotain kiiltävää.

Käsilaukku. Jos löydät käsilaukun täynnä rahaa, onnistut kaikessa mihin ryhdyt. Jos laukku on tyhjä, petyt. Jos kadotat käsilaukun, menetät riidassa ystävän.

Laguuni merkitsee mielen myllerrystä, ajatusten sekavuutta. Kohdistat älysi vääriin asioihin!

Lapio. Joudut tekemään työtä, josta et pidä. Risa lapio tuo turhautumista.

Lentäminen korkealla viittaa ongelmiin parisuhteessa. Jos lennät matalalla, edessä on sairautta. Jos lennät avaruudessa, tulossa on sota.

Lukko merkitsee huolia ja hämmennystä. Jos lukko toimii, saat ystävän kiinni petollisuudesta. Jos lukko ei toimi, kohtaat ivaa ja pilkkaa rakkauselämässä.

Matka unessa ennustaa usein oikeaa matkaa. Onnistunut matka tuo lisätuloja. Onnettomuus matkan aikana tuo pettymyksen. Matkustaminen autiomaassa tuo sairautta.

Metsä. Kulkeminen metsässä ennakoi menetyksiä sekä liike-elämässä että kotona.

Mies. Jos näet unta komeasta miehestä, luvassa on todella hauska vaihe elämässä ja paljon menestystä. Ruma ja vihainen mies lupaa pettymyksiä.

Nurmikko. Käveleminen vihreällä, pehmeällä nurmella lupaa paljon menestystä. Jos ruoho on nuutunutta ja kuivaa, luvassa on riitoja.

Nälkä on huono enne, joka liittyy kotiin ja ihmissuhteisiin. Et ole tyytyväinen. Edessä voi olla ero, jos ette muuta suuntaa.

Oja. Jos putoat ojaan, joudut vaikeuksiin. Jos hyppäät ojan yli, voitat edessä olevat vaikeudet.

Onnettomuus. Uni onnettomuudesta on ankara kehoitus välttää matkustamista lähiaikoina. Jos matkustat, henkesi on vaarassa.

Pakeneminen. Jos unessasi itse pakenet, edessä on ikävyyksiä ja suhteen kariutuminen. Jos jokin pakenee sinua, selviydyt kilpailusta voittajana.

Peili on huono enne. Jos katsot itseäsi peilistä, edessä on monia ikäviä käänteitä ja paljon murheita. Risa peili ennakoi kuolemaa.

Pimeä. Jos pimeys unessa syvenee, edessä on ongelmia. Jos pimeys väistyy valon tieltä, selviät ongelmista. Jos lapsi katoaa pimeään, joku suututtaa sinut.

Preeria lupaa helppoa ja mukavaa elämää, paitsi jos eksyt. Silloin edessä on suruja ja huolia.

Puro pulppuaa uusia kokemuksia. Voit päästä lyhyelle matkalle. Tulviva puro tuo vaikeuksia, kuivunut uoma aiheuttaa pettymyksen. Juonesi epäonnistuu.

Putoaminen unessa merkitsee usein edessä olevia ponnisteluja, jotka kuitenkin tuottavat tulosta. Jos loukkaannut pudotessasi, saatat menettää ystävän.

Puu. Lehdessä oleva vihreä ja elinvoimainen puu on onnen ja vaurauden merkki. Kuollut puu merkitsee aina surua.

Päivä. Kirkas ja pilvetön päivä merkitsee uusia ystäviä. Synkkä ja sateinen päivä merkitsee epäonnistumista.

Riita unessa ennakoi riitaa myös hereillä ollessa.

Risa. Jos mikä tahansa asia on unessasi risa, likainen ja kulunut, se on huono enne ja tuo surua. Risa peili ennustaa kuolemaa. Vain risa muna tuo rakkautta.

Ruumis. Huono enne. Tulossa on ikäviä uutisia ihmisestä, josta olet erossa.

Saari lupaa miellyttäviä matkoja ja menestystä. Karu saari varoittaa alkoholiongelmasta. Ihmiset saarella laittavat sinut tekemään paljon töitä maineen eteen.

Suihkulähde lupaa suuria omaisuuksia, ylitsepursuavaa iloa ja monia matkoja. Jos lähde on kuiva, onni loppuu. Samea lähde kuvastaa petollista ihmissuhdetta.

Syöminen. Jos syöt yksin, kohtaat mentystä ja surua. Jos tytär tai tarjoilija vie lautasen pois kesken aterian, joku alainen aiheuttaa vaikeuksia.

Talo. Jos rakennat taloa, teet järkeviä päätöksiä. Vanha ja ränsistynyt talo ennakoi terveyden heikkenemistä. Uusi, pieni talo tuo onnea kotiin.

Talvi on huono enne. Se ennakoi sairautta ja epäonnistumista töissä.

Ulkomaat. Uni matkasta ulkomaille on suora enne - matkasta ulkomaille.

Vanhus unessa tietää ikävyyksiä, jotka lannistavat sinut.

Vauva. Iloinen ja tyytyväinen vauva symboloi onnea ja rakkautta. Itkevä vauva tuo sairautta, kuumeinen vauva surua.

Yö. Unessa yö tarkoittaa työpaineita ja epäonnistumisia. Pimenevä yö merkitsee huolien syvenemistä.

Ärtymys ja ärhentely unessa on merkki stressistä, ja uni purkaa paineitasi. Hellitä vähän! Enteenä ärtymys lupaa ristiriitoja ihmissuhteisiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.