IRC-Galleria

Tuhkalehto @ meripäivät <3<3<3<3Tiistai 02.08.2011 22:38

Nonii, vihdoin pääsen kirjoittamaan blogia tästä reissusta X) Täynnä niin paljon tunnemyrskyi että ei kyllä ikinä ikinä unohdu : D

Eka oottelin bussiasemal semmosen tunnin ja laitoin mm. piilarit siin, joka oli helpommin sanottu kuin tehty, mut sain ne sit asetettuu^^ Bussi tuli ja hyppäsin kyytiin. Huomasin bussis et mul on akkua iha helvetin vähän jälel ja pitäs selvitä sil koko päivä.. Otin varmuudelt kaikkien sil matkal tärkeitten ihmisten numerot ylös.

Sit Kotkassa vähä suuntavaiston varas mentiin.. xd Koskaan ennen Kotkassa liikkunu, joten se oli sellasta että yritti muistaa miltä se Google Mapsin kartta oli edellisen iltan näyttän xd Titta oli kuiteski menny junal Satamaan eikä asemalle, joten kysyin neuvoa satamaan ja löysinki Titan suht helposti. : D Soitin sille ja sit näinkin sen heti mun edessä selkä muhun päin. Käskin sen katsoa taakseen ja katto tietty eka väärään suuntaan XD Sit se jäi viel jutteleen jollee mukavalle pariskunnalle, joka istu sen vieres mut tuli sit ku ehti X)

Sit suunnistettii heti GekkonenStage esiintymispaikalle. Lähettii kuiteski heti käymään kaupungis, kun miun piti käydä ostaas Sävelaitasta basson otelautaa varten pellavaöljyy, mut se perhanan soitinkauppa oli menny jo kii, joten palattii takas keikkapaikalle. Halli oli tosi suuri ja ihmeteltii et miks pirussa se lava oli niin hiton pieni, siin ei tuntunu olevan mitään järkee. Siel oli alussa suht surkeet esiintyjät ja hetken seisottuamme menimme istumaan. Titta huomas jonku tytön viereises pöydäs ja menikin kohta kysymään että oliko se ollu jollain keikalla sen kanssa ja olihan se, joten sit hengattii sen kanssa :) Ja mukava tyyppi olikin : D

Sit ku illan ohjelma alko kunnolla, joskus 4 aikaan jo, ni leiriydyttiin lavan eteen. Koht Iida ja sen frendit saapu ja neki leiriyty siihen. Juontaja, joka oli aivan mainio ja joka sai nauruhermomme tykyttämään, tuli pari kertaa jutteleen, eikä tienny mikä TAP oli ennen ku kerrottii sille.. Sit se koko illan jauhokin siitä.. XD Olin laittan Empulle viestiä, että haluisko se tulla meiän kanssa sinne lavan eteen, ettei sen tarttis yksin olla ja sit se tulikin. En aluks tajunnu et se oli se ja käännyin vaan pois.. sit olin hetken ja tajusin sit kysyä et olikos se se Emppu XD Istuskeltii sit vaan siin ja tylsistyttiin..

Emppu lähti kävelee ulos ja sit jossaa vaihees Nasa soitti ja sano et ovat Pasaatin eessä. Lähin sit sinne ja en meinan millää löytää niit, kun ne oli puun alla ja asuntovaunun varjossa, siis Nasa, Juha, Tiia ja Ville. Juteltii siinä ja sit lähettiin kohti tivolia (ei baaria vaan satamas olevaa x) ). Sit vietettii siel aikamme ja lähin sit jossaa vaihees kattoo oisko Tuhkiksen pojat jo tullu. Olihan ne, mut eivät olleet enää tavoitettavissa. Hain sit muunki jengin sinne, sillä en halunnu missään nimessä missata mahdollisuutta tavata niitä ennen keikkaa, kun en ois ehtin siin tapaukses nähä ollenkaan.. Pojat kuiteski ilmotti et miiti on pakko pitää keikan jälkeen, koska niil oli niin paljon tekemistä ja olin sit ihan hiton surkeel päällä. Eikä asiaa auttan Ville ja Tiia jotka oli koko ajan kiinni toisissaan, vaik se ei muuten haitan enää, mut joutu liikaa katteleen sitä xd Onneks ne sit läks.

Sit Sampo kuiteski tuli :) Mut mä seisoin vaan seisoin siel takan ja oli paska olo. Sit se kysy halia ja halasin mut tuntu jotenki lyhkäselt se hali ikävään verrattun 8< sit se kysy et mikä on enkä voinu sanoo mtn kun en tarkallee itekkää tienny miks oli nii paska olo ollu jo pitkään.. Sit se kysy et onks se noin paha vai ja mie sanoin juu. Sit juteltii mm.kuinka miun ja Titan persoonallisuudet oli näköjää vaihtun, ku tItta iloinen ja mie möksmöks. Sit Sampon piti lähtä ja kävi itkettään xd Iida tuli lohduttaan ja sit ku rauhotuin lähettii tupakalle, vaik en yleens polta. Se jumankekka helpotti, se oli jtn ihmeröökii ku parans oloo nii hitosti :)

Palattii sisälle ku Caroline alotti ja ne veti aika hiton hyvin. Ainut huono asia Carolines oli, et katsekontakti yleisöön puuttu, ja lisäks kaikki kapulat ja plektrat heitettii sinne vasemmalle puolelle ku mie olin suht keskel oikeel xd Ane ei saanu plektraansa kiinni vaan se lens kauas aidan taakse, ni mie kävin sit hakees sen sille. Jotenki jalka jäi kiinni ni sit lensin yläruumis edeltä maahan, mut parkouris oppin sen verta pehmeesti laskeutumaan ettei sattun^^ Heitin Anelle plektran ja kiipesin takas paikalleni. Miun kännykästä loppu lisäks akku, ihme et kesti noinki pitkälle, ku kaikki stalkkas koko päivän ja miul oli 12 aikaan enää 2 pykälää xd

Sit Tuhkalehto alotti ja vittu mikä keikka!! : D Karjuin koko keikan ajan laulujen sanoi. Niil oli pari uutta biisii, mut opin kertsit hetkes ja lauloin niitäkin :P Sampo tuli suunnilleen joka biisin aikan piristään mua, siihen miun eteen tuli laulaan ja katto suoraan silmiin ja mieki vaan tuijotin sitä ja karjuin xD Sit Marraskuun kertsis se laulo iha tahallee väärin ja sit katoin sitä et miks sillee teit ni se vaa virnuili mulle ja vinkkas : D Mut vittuilu piristi x)

Keikka oli mun mielestä aivan liian lyhyt xd Miun piti lähtä heti keikan jälkeen, ja Emppu tuli oppaaks. Huomasin et mun ääni oli lähten, olin karjun liikaa xD Kuljettii pitkin Kotkaa ja joka puolel oli humalaisii ihmisii xd Emppu saatto sit miut jollekki päätepysäkille, vaik mun piti päästä bussiasemalle. Kysyin sit poliisisedilt jelppii ja ne sano et bussiasema on toisel puolel kaupunkii. sit hyppäsin siit päätepysäkilt Mussaloon menevän bussin kyyiin ja se heitti mut ortodoksiselle kirkolle ja ehdin haminalaiseen just ja just^^ Ja poliisisedät saatto kuulema Empun kotiin turvallisesti, kiitos heille siitä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.