IRC-Galleria

Hyönteismyrkky

Hyönteismyrkky

Jättäsit ees yhre kommentin :)
"Maailman paras moottori on ehdottomasti vagina. Se starttaaa yhdellä sormella, sillä on itsestääntoimiva rasvaus. Sinne menee kaiken kokoiset männät ja se vaihtaa öljyt itsestään joka kuukausi"

Tiesitkö että olut sisältää naishormoneja? Juotuasi 12 pulloa olutta, et osaa ajaa autoa, luulet tietäväsi kaiken etkä pysty pitämään turpaasi kiinni.

Mikä on n. 15cm pitkä, sen toisessapäässä on karvoja, se työnnetään aukkoon ja kun sen ottaa pois, aukkoon jää (yleensä) valkoista mönjää?.. NO HAMMASHARJA VITU ÄÄLIÖ!

Mitä on vahva itsetunto? Muurahainen ui selkää Thames-jokea etelään muna pystyssä ja huusi Lontoon kohdalla, että sillat ylös!

Mistä tietää olevansa liian lihava? -Uimasta palatessaan Greenpeacen miehet heittävät takaisin veteen ja huutavat “Save the whales!”.

9v: "En ikinä rupia tupakoimaan enkä juomaan alkoholia" 15v: "Missä mun tupakit!? onko sulla jo juomat vlopuksi? "

Ois hienoo kun joku aamu ei heräiskään.. Heräis sitte päivällä vasta.

jos joku väittää, että ryyppääminen, hevosen pitäminen sekä jääkiekon harrastaminen on kallista, niin hommaappa tyttöystävä ja huomaat, että nuo kaikki kaikki yhteensä ovat halvempia..!

Lääkäri soitti potilaalle: Määräsin vahingossa masennuslääkettä ripuliinne. -Joo ihmettelinkin, kun oon istunut 2 tuntia paskat housussa, eikä vituta yhtään.

Onko tuo...?JUOKSE NYT VITTU NII KOVAA KU IKINÄ PÄÄSET!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.