IRC-Galleria

Tänään.. ei mitäänMaanantai 18.02.2008 02:18

Siis ei tehty mitään. Menin aamulla nukkumaan ja Markus lupasi viedä koirat. Ei vienyt, muttei myöskään kertonut ettei vienyt. Hardy kertoi asiasta yrittämällä kusta mun jaloille. Porukka ulkona katsoi kieroon kun ulkoilin college-housuissa 4 koiran kanssa ilman sukkia (no, kengät sentään jalassa) ja könyän jotain ojanpohjia.

Ajattelin lähteä käymään koirien kans kävelyllä kun ei nukkuakaan saanut, mutta no such luck - lähdettiin Porvooseen missä jumitettiin liian kauan ja ehdin kotiin vasta idolssin puolivälin jälkeen ja sit pitikin lähteä taas töihin. Koirat vein siinä välissä pikaisesti, taas. Lupasin, että viimeistään tiistaina mennään pitkälle lenkille, kun alkaa vapaat.

Nyt lueskelen laihdutusblogeja ja teen sotasuunnitelmaa noiden kilojen karistamista varten, josko sitä alkais muistuttamaan taas etäisesti ihmistä kun mennään kesään päin. Tiedossa paljon lenkkeilyä ja viinirypäleitä :D

Tatsin koulutus on taas unohtunut, pitäis huomenna vähän muistutella, että voi sitten lyödä kaikki ällikällä muutaman viikon kuluttua. Ihanan nopeesti se oppii, ja haluaa tehdä - vähän erilainen mitä noi ...toiset. ;)

Amerikan äipällä oli muistotilaisuus eilen, harmittaa etten päässyt mukaan, mutta sellasta se on. Äiti oli siellä ja kertoi mitä siellä oli tapahtunut ja laittoi jotain kuvia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.