IRC-Galleria

I0na

I0na

ja fiilis sanoinkuvailematon.

Uusimmat blogimerkinnät

Olipa taas viikonloppu!Sunnuntai 19.10.2008 20:13

Oli suunnitelmissa perjantaina viettää laatuaikaa viinin ja itsensä kanssa. Eli olisin vaikka käyny saunassa ja naukkaillu viiniä ja tuijotellu teeveetä.. Menny sitte aikasi nukkumaanki ja muuta mukavaa.

No mutta, Nanna alakaa siinä tekstaileen ja niinhän tämä tyttö eksyy sitten heijjä mukkaan 45seen! :D Missasin pussinki puttaalla, mutta onneksi Pietu oli mun sankari ja nakkas mut kaupunkii. Tyypit oli sitte menny jo eeltä numeroon ja meikä yksinään sielä jonottellee sisäle. On mulla ihania kamuja, ko Nanna nauraa mulle ikkunasta ja soittaa, että oon ihan reppanan ja vittuuntuneen näkönen, ku kaikki sun ympärillä naureskellee.. :D
Numerosa oli sitte jokku hunppapilleet. Ja paskahousuja oli sitten sen mukaankin palio. Välillä tuntu, että emmää oikeen kuulu tänne! Jälkeenpäin sitte selevis, että sielähä oli essiintymäsä siis: Pahat Viinit ft. Stepa, Edorf ja Tykopaatti.
Oli mukavan letkeetä ja DJ ku alako levyjä pyörittää keikan jälkeen, niin en oo ikinä tanssinu niin tunteella! Ei suoltanu mitään pintaliitopoppipiisejä, vaan ihan oikeesti diskomusiikkia.
Järvigrillin kautta kotiin! Puutarhuri kaikilla mausteilla, "joojoo, laita vaan chiliä ja valkosipulia!" Omnomnomnomm<3 Nukkumaan 0500 aikaan ja heräsin seuraavaan aamuun 1640. \o Heikotti ja kauppaan.

Alko uus päivä. Meni kotona mährätessä ja teeveetä kattoessa. 2100 aikaan lähen sitte liikkumaan ja Sonja kyytiin, Kiviniemestä Nannan isoveli Juho kyytiin ja suunnaksi Toppila. Juho sinne ja Verkku kyytiin. Puttaalle ja känni päälle! Yritettiin kovasti puhua Sonjaa ynpäri, mutta ei se lämmenny meille. :D Sittepä sitä liikuttiin Sanppiin päi. Kauheeta ko tuli taas jorattua ja revittyä hyvä humala päälle. Oli mukana vähä omiaki juomia, joita sitten hörsittiin kolomestaan vessasa. :D
Ahisteluakin tuli kyllä niin pelottavalata suunnalta, että ihan hämmennyin! Yökk.. Oli jotenki kummallinen ilta.
Ennen kolomia alko jo sitten niinkin tyylikkäästi väsyttämään, että luovutin ja lähtiin sitte untenmaille kottii. Ääni oli illan aikana vähinny johonki ihan kokonaan..
Aamulla oli sitten kiva herätä, ku sitä ääntä ei ollu enää ollenkaan! ;( Yh.. Nyt on paha olo ja heikottaa..

Oli silti vitu kivvaa, kiitti kaikille!
Vaikka muutama ihminen uupu messistä..

-I0na

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.