IRC-Galleria

Ihmismieli

Ihmismieli

Siis tää on todel viel olemassa, näyttää sekavalta.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi -

Romahdus.Perjantai 12.02.2010 12:55

Eilinen meni ihan perseelleen. Mua jännitti aamupäivästä tonne puoleen päivään, asia minkä piti olla selvä ja sit olikin..mut kuitenki ku oon niin pessimistinen aina niin jännittää. Mikäänhän ei oo niin varma kuin epävarma. Ja sitä rataa.
Mut todella, todella pettyny olo ollu itteeni nyt sit eilis-illasta lähtein. Pahus, että olen heikko tässä asiassa. En ees lopuks jaksanu miettii paljonko olin iltaan mennes vedelly röökiä, mut en kuitenka sit kasin jälkeen enää käyny. Kyllä mä heräsin monta kertaa yöllä ja mietin että väliäkö poltanko vai en..nyt meen röökille. Mut sitte kävinki vaan hörppääs mehua. Et HIUKAN jotain positiivistakin eilisen sauhuttelun suhteen.

Mut oli mul kyl ehtoste semmone olo, että en koskaa enää mieti lopettaa. Niin paljon harmitti ku on nii vaikee päästä eroon. No, sitte yö oliki ihan ok ku en käyny vaik mieli teki ja tää päivä on ihan hienosti lähteny käyntiin, aamuste vaan se yks meni eikä vielä enempää.
Tää on vaikeeta ku tänään ei oo kerhoja tai muuta ja mulla on siivousmeininkiä sun muuta täs kotosalla. Koko viikko taas tullu viipotettua aika urakalla. On ollu ihan kivaa keliäkin nii on voinu olla liikenteessä. Eilen kyl oli 15 aamulla ku lähettii kerhoon mut saahan sitä vaatetta niskaan. Itelle ja ipanalle =).

Ei tämä tästä ratkea, toivottavasti. Ahdistusta on kyllä tuonu tullessaan. Olot vaihtelee hirvittävästi. Se, että on ihan törkeen tyytyväinen itteensä onnistumisen suhteen. Että on pysyny tavoitteessaan tuo hyvää mieltä. Mut sit toi eilinen oli vastaavasti tosi rankka pettymys. Miten itteensä voika olla niin pettynyt. Ja sitte ku miettii, että mitä joskus elämässä on käyny läpi ja on ollu huonoa aikaa ahdistuksineen. Ni toisaalta mun pitäs osata jopa nauraa itelleni ku tämmösestä revin stressiä.
Mut niinhän se menee, ongelmat on just sen kokosia miten ne ite kokee. Ja ne on aina omakohtasia. Ei niitä voi koskaan olla vertaamassa. Kun ei tällä hetkellä ole mitään isompia murheita nii kai tää rööki saa sitten mielen sekasin.

Mut todellakin tiedän, että mun kohdalla oikee ratkasu näköjään on sallia näin alussa aamurööki ja ehkä pari päivän mittaan. Jos olisin ollu ihan kokonaan ilman ennen eilistä nii siitä tää koko paska ois levinny käsiin.
Se on aivan varma.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.