IRC-Galleria

Väsyttää, en jaksa. Moi.Lauantai 15.12.2007 15:45

Ihan niinku kaikki ihan tietoisesti repis mua samanaikaisesti joka paikkaan, ilman käsitystä ajan rajallisuudesta ja siitäkin, että mulla on oma elämä elettävänä. Ahdistaa. Kun en ehdi tai voi tehdä jotakin mitä pyydetään, mulle aletaan tiuskia ja mut hylätään johonkin yksikseni, koska 'oon tämmönen'. Miks? En mä vaan ymmärrä mitä oon taas tehnyt kun välillä kaikki on jostain vihasia.
Saanko pliis olla hetken rauhassa? Kiitos nam. Oon väsynyt. Tekis mieli pistää kännykkä taas koko päiväks kiinni, vetää kotipuhelimen johtokin irti seinästä ja kaivautua peiton alle piirtelemään tai lukemaan kirjaa Hirven, Fuyun ja Herra Pingviinin kanssa. Sulkeutua vähäks aikaa mun omaan hiljaseen maailmaan enkä antais kenenkään määräillä tai häiritä mua.
Todellisuudessa mua määräillään kaikki koko ajan, käsketään kutsuttaessa ryntäilemään edestakasin ku koiran. Joillakin on kusi noussu liikaa päähän.
Plus sitten sekin vielä että on aivan tallottu olo, kun kaikki on mua parempia kaikessa tai ainakin kuvittelee olevansa.
'Jee leijjunpas nyt vähäsen kun oon niin hyvä kaikessa ja janni on surkee paska ku se ei ees hametta osaa tehä ite jee ja janni on niin surkee piirtämäänki tuskin se ees laulaa hyvin ja viä paskemmin se soittaa kitaraa jannist saa puhuu paskaa selä takan ja nauraa ku se o nii tyhmä et ei se mitää huomaa ja tuskinpa se siitäkään pahastuu vaik me ihqraxpoxleijjabeibet nauretaan täs ny vähä sen kavereille ja silleen.....'

Mitä? Ei, en todellakaan ole yhtään huonolla tuulella! Mun päivähän on tähänkin mennessä ollut aivan loistava!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.