IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Iinukka

Iinukka

mmm me likey england
Nimi
Vesimies

Esittely
­Vesimies on ilman merkki, kiinteä merkki, jota Saturnus ja Uranus hallitsevat Auringon ollessa maanpaossa.

Tämä merkki symbolisoi veljeyttä ja yhteiskuntaa.Se edustaa ystäviä ja sukulaisia.

Hänen metallinsa on uraani. Hänen kivensä on tummanvioletti ametisti. Hänen värinsä on violetti ja hänen päivänsä on lauantai.

Temperamentti
Vesimies kuuluu sangviiniseen luonneryhmään.

Terveys
­Tähän tähtimerkkiin yhdistetään nilkat, hermosto ja verenkierto. Taipumusta hermostollisiin häiriöihin, niveltulehduksiin, suonikohjuihin ja märkiviin haavaumiin. Nilkkamurtumia ja-nyrjähdyksiä.

Luonne
Vesimies on epäitsekäs henkilö, herkkä, antelias ja välitön, hyvin itsenäinen ja usein kapinallinen.

Häntä hallitsevat epämääräiset, alitajunnassa piilevät voimat, jotka panevat hänet toimimaan hyvin ristiriitaisesti. Se saa muut pitämään häntä hyvin omalaatuisena ja eriskummallisena.

Hänen käsityksensä mukaan kaikkea maailmassa olevaa voi parannella, muuttaa ja tehdä käytännöllisemmäksi. Hänen tutkimis- ja kokeilunhalunsa pakottaa hänet jatkuvaan keksimis- , uudistamis- ja täydentämistyöhön.

Hän kauhistelee perinnäistäpoja ja käyttäytyy eri tavalla kuin muut. Hänen reaktionsa ovat äkillisiä ja hän muuttaa harvoin näkemyksiään.

Hän tuntee kyltymätöntä uteliaisuutta tieteellisiin asioihin. Hän on omiin ajatuksiinsa vaipunut ja häneltä jäävät monet elämän ongelmat huomaamatta. Tästä johtuu hänen boheeminen ulkoasunsa ja näennäinen sattumanvarainen elämäntyylinsä.

Toteuttaessaan ideoitaan hän osoittaa epätavallista sitkeyttä. Vain lopputulos on hänelle tärkeä ja hän haluaa unohtaa kaiken muun, mikä saa ihmiset pitämään häntä hajamielisenä ja välinpitämättömänä.

Hän ei pidä siitä, että häntä kuulustellaan tai hemmotellaan. Hän on täysin tietoinen omasta älykkyydestään ja viihtyy paremmin mies- kuin naisseurassa.

Hänen on vaikea alistua virkavallan ja muiden ihmisten tahtoon. Hän haluaa itse hallita. Hänen ajatuksensa ja filosofiset tai yhteiskunnalliset käsitteensä ovat aina aikaansa edellä.

Tämä synnyttää helposti ärtyneitä reaktioita hänen kanssaihmisissään ja saa hänet itsensä suhtautumaan asioihin varsin anarkistisesti. Totuus Vesimiehestä on se, että hän on usein edelläkävijä, joka voi täydellisesti uhrata itsensä jonkin ihanteen tai yhteiskunnan hyväksi.

Milloin Vesimiehen merkissä tapahtuu häiriöitä, hänestä tulee todellinen tuhoa tekevä hirviö. Hän on tunteeton ja täysin vailla omaatuntoa. Hänestä tulee omien alitajuisten voimiensa uhri.

Seurallinen käyttäytyminen
­Vaikka Vesimies on luonnostaan itsenäinen, hän osaa olla hyvinkin seurallinen. Hän kunnioittaa muiden ihmisten persoonallisuutta. Hän ilahtuu tavatessaan omalla älykkyystasollaan olevia ihmisiä ja liittyy yhdistyksiin sekä ryhmiin, joissa hän tuntee viihtyvänsä.

Hänellä on monia ystäviä ja läheisiä sukulaisia, jotka esittävät usein tärkeää osaa hänen elämässään. Muiden avulla hän pystyy useimmiten saamaan ideansa käytännölliseen muotoon. Hän on mielellään kanssakäymisissä muiden kanssa ja vaihtaa kiinnostavia ajatuksia, mutta hän vieroksuu joutavaa lörpöttelyä, tyhjänpäiväisiä kokouksia ja vääriä arvoja.

Hän on älyllinen mutta herkkätunteinen ja auttaa toisia tekemättä siitä numeroa ja olematta teennäinen. Hänen veljeydentyntonsa on luontaista ja hän on ihanteellinen työtoveri, harras ja hienotunteinen ystävä.

Joissakin tapauksissa, vaikkakin harvoin, hän saattaa olla viileä, tunteeton ja täysin välinpitämätön. Hänellä on enemmän mies- kuin naispuolisia tuttavia.

Tunne-elämä
­Vesimies pysyy ystävänä, kävi miten kävi. Hän ei ole intohimoinen rakastaja eikä isällinen aviomies. Hän suhtautuu elämään kuin ihmisen mukaansa tempaavaan taisteluun ja elää sitä antaumuksellisesti.

Hän kykenee paneutumaan itsensä ja kumppaninsa välisiin ongelmiin, olivatpa ne minkälaisia tahansa ja yrittää ratkaista ne parhaalla mahdollisella tavalla. Hänen luonteenlaatunsa ja itsenäisyydentarpeensa eivät ole kaikkein sopivimpia aviolittooa ajatellen.

Hän solmiikin harvoin avioliiton, mutta seurustelee sen sijaan vapaasti valitsemansa kumppanin kanssa. Miehen valinta kohdistuu yleensä poikamaiseen, älylliseen naistyyppiin. Vesimies on miellyttävä ja ymmärtäväinen toveri, mutta säilyttää aina riippumattomuutensa ja miestuttavansa.

Ammatit
­Koska Vesimiehen älylliset lahjat ovat merkittävät, hänen on helppo sulattaa suuriakin tietomääriä. Sen vuoksi hänestä voi hyvinkin tulla erittäin oppinut. Hänen kykynsä tehdä keksintöjö tai uudelleen muokata ja täydensää saavat hänet aina työskentelemään jollain muulla kuin jo hyväksytyllä ja vanhoillisella saralla.

Jos hän on intellektuelli, hän on uusia teorioita esittävä tutkija. Kirjailijana hän tuo julki uusia ja vallankumouksellisia aatteita, jotka saattavat horjuttaa vakiintuneita yhetiskuntakäsityksiä.

Hän on nokkela keksijä. Hänen kiinnostuksensa sähkötekniikkaan on suuri ja häntä viehättävät sen vuoksi radiosähkötys sekä kaikki sähköteollisuuden alat.

Häntä kiinnostavat niin ikään ihmisten käyttäytymismallit ja hän saattaa ryhtyä tutkimaan psykologiaa, psykoanalyysia ja tähtitiedettä. Hän voi myös olla kiinnostunut uskonnollisista ja filosofisista asioista, missä yhteydessä hän yrittää ratkaista okkultismin mysteerioita.

Hän koettaa uudenaikaistaa näitä tieteitä, saattaa ne nykyaikaisiksi.

Toisinaan hänen itsenäisyytensä ja yksilöllisyytensä tuhoavat hänen seuraelämänsä. Jotkut Vesimiehet elättelevät utopistisia haaveita, jotka johtavat heidät vain menetyksiin.

Tunnettuja ihmisiä
­Alvar Aalto, J.L. Runeberg, Charles Darwin, Wolfgang Amadeus Mozart, James Dean, Edouard Manet, John Travolta, James Joyce, Lord Byron, Wayne Gretsky, Ronald Reagan, Virginia Woolf, Paul Newman, Michael Jordan, Norman Rockwell, Charles Dickens, George Burns, Thomas Edison, Abraham Lincoln, Franklin D Roosevelt, Clark Gable, Galileo, Oprah Winfrey, Thomas Edison, Karl Marx.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.