IRC-Galleria

Il_Padrino

Il_Padrino

Ai oma vai????

HaasteTorstai 02.02.2006 18:53

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä. :>

1. Aina jos syön spagettia ja jauhelihakastiketta, on minun pakko saada ruokajuomaksi piimää, muuten juon vain maitoa ruuan kanssa. Ei nyt ehkä niin outoa, mutta on vaikeaa löytää itsestään outoja piirteitä yhtäkkiä, kun luuli itsensä olevan niin normaali, heh.

2. Outoa taikka ei mutta snoukkaan oikea jalka edellä eli goofy-style ja laitan aina oikean kengän ensiksi jalkaan.

3. En voi sietää jos hiukseni törröttää vähänkin ei haluamaani suuntaan, silloin päähän tulee hattu. Talvi on eri juttu, silloihan hattu tulee aina ettei aivot jäädy, muistakaa lapsukaiset.

4. Osaan kytkeä aivoni säästövirralle tarpeen vaatiessa ja silloin voin katsoa kauas kaukaisuuteen ajattelematta yhtään mitään, hmmm tosi tehokasta ja hyödyllistä.

5. Jätän yleensä musiikin soimaan, kun astun ulos kotiovesta, on sitten mukavampi tulla takaisin sisään kun sisällä on valmiiksi jo jotain elämää.

No mutta tässä oli minun palstani ja seuraavaksi haastan seuraavat:

1. kik
2. Leidi1984
3. -
4. -
5. -

Ei mulla ole kuin kaksi koekania tähän, kun ei mulla ole kavereita niin paljoa täällä galleriassa.
Mutta haaste lähtee eteenpäin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.