IRC-Galleria

YÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. Tylsää.

Lauantai ja oon kotona. Mitä vitsiä? Tää on VÄÄRIN VÄÄRIN VÄÄRIN! Mun pitäs olla jossai pitämäs hauskaa tai jotai, eikä dataamassa tai muuten vaa homehtumassa tai miettimässä turhia. Rrrraaahh. Kävin mä kyl lenkillä ja tota öö. Siivonnu oon joo. Et ah ihanaa. :P Ja oli mul puheripuli tänää. Riina joutu kestää ku mä selitän kaikkee mahollista. Se vaa aina, et mmm, niii, mmm. Kaiken lisäks se oli nii väsyny, et oli varmaa tosi ihana kuunnella mua! :D

Ens viikolla koeviikko. Neljä koetta. Hitto sitä historiaaki! Ollaan käyty muka kohta koko kirja ja arvatkaas vaa... Mullei oo MITÄÄN hajua, mitä ollaa käsitelty jakson aikana. Ai mitä mä oon tehny sit niillä tunneilla? Emt. Istunu. Kattonu ikkunasta ulos ja miettiny muuta. Ja pitäny oiiiikein hauskaa Annen kans. :)

Raato pitäs keksii joku poissaolosyy perjantain parista poissaolosta. Tulin kahelta kotii. Ei kiinnostanu mennä liksatunnille erinäisistä syistä! :D Ei mut oikeesti. Iha vajaata niillä... Jotai aitahyppyy, jotai vitsin kinkkausta ja siin välis pitää osuu jalka peppuu, sit et mennää maaha makaa silmät kii ja ku opettaja viheltää pillii, ni pitää lähtee täysiä juoksee toisee päähä. Nii rasittavia. Varsinki maata sielä lattialla ku pojat siin vieres tuijottaa. :D Ja räpiköi siitä sit pystyy ja hohhoh. Opettaja varmaa koittaa tehä kaikista jotai huippu-urheilijoita. Senku. Musta ei sellasta tuu. :D 9 on iha hyvä numero.

Mut dodaa. Lähe kattoo mitä noi rakkaat systerit hommaa tuola. Kaunista ( järkyttävää ) lauluu ainaki kuulu äske. :D Vitsin pellet! Meen ny! Ku niil kuulostaa olevan hauskaa...Tai ainaki kuulosti. Nyt on hiljasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.