IRC-Galleria

Järjestyshäiriö

Järjestyshäiriö

 

Kevättä kohti!Maanantai 08.02.2010 22:58

Tuntuupa hyvältä kun talvi alkaa kääntyä loppusuoralle, jonka päässä odottaa kauan kaivattu kevät. Erityisen siistiltä on tuntunut myös se että meidän koko bändi asuu pitkästä aikaa taas samassa kaupungissa ja uusia biisejä on päästy duunaamaan nyt tosi hyvällä sykkeellä. Sanoja pitäisi nytkin rustata. Muutamat ihan kohtuulliset on jo syntynytkin, mut aikansa se aina ottaa ennen kuin saa hanat kunnolla auki.

Alkuvuodesta on ollut paljon kaikkea muutakin kivaa hässäkkää. Neil Hardwickin musiikkileffa Jos rakastat tuli ensi iltaan Tammikuussa. Myös Järkkärit esiintyy leffassa ja esittää siinä Don Huonojen Suojelusenkeli biisin yhdessä Minttu Mustakallion kanssa. Tammikuussa oltiin siis koko bändin voimin ensi-illassa katsomassa rainaa ja tosi hyvältä kuulostivat useimmat Suomirock klassikot musiikkileffa sovituksina. Juho ja Minttu myös esittivät Suojelusenkelin ensi-illan jatko-bileissä. Noita Jos rakastat -biisejä voi kuulla myös 5.3. Tartu mikkiin -ohjelman erikois-jaksossa. Juho esiintyy silloin ohjelmassa yhdessä leffan näyttelijöiden Elli Vallinojan, Chike Ohanwen ja Veeti Kallion kanssa.

Tällä viikolla oli puolestaan Emma gaala, jossa käytiin pyörähtämässä. Oli hienoa kun meidän tuleva treenis-kaveri Chisu sai peräti kolme pystiä. Toi Chisun uusi levy on kyllä ihan käsittämättömän upea.

Jes, ei kai siinä auta kun hakea lisää kahvia ja alkaa rustaamaan lisää sanoja. Voikaa hyvin ja nähdään taas keikoilla :)

Mikko

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.