IRC-Galleria

Ei tällast tapahdu :|Perjantai 16.11.2007 18:36

Tultiin Anan kanssa kaupungilta ja päätettiin pistäytyä Kontumarketissa, josko sieltä löytyis jotain ostamisen arvosta. No, löytyhän sieltä, nimittäin Kokista lasipulloissa (35cl) ja mehän tietenki päätettiin ottaa kaks mieheen.

Lähretään sitte kohti kassoja. Kolat vasempaan käteen ja lompakko oikeaan. Samposta soitetaan ja laitan lompakon takin oikeanpuoleiseen taskuun (jossa siis oli jo ennestään pari hanskoja) ja vastaan puhelimeen. "Sampo Pankista hei. Täytät kohta 18" jne. Puhelun päätyttyä totean lompakon kadonneen - liekö lattialle pudonnut. Ironista, eikö? Pankista soitetaan, ja pudotan lompakon?

Hädissäni ryhdyn sitten lompakkojahtiin. Sahaan edestakaisin reittiä katoamishavaintokohdan ja lompakon edellisen tunnetun sijainnin välillä, mutta mitään ei löydy.

Kysäisen vartijakopista, josko sinne olisi tuotu lompakoita viime aikoina, mutta ei. Sanoivat vaan, että "tänne ne tuodaan, jos jotain löytyy." Päätin jäädä hetkeksi odottelemaan, josko joku löytäisi lompakon, ja antaisi sen henkilökunnalle.

Parin-kolmenkymmenen minuutin odottelun jälkeen päätin sitten mennä sinne pankkiin, kuten puhelimessa olin luvannut mennä pikapuolin käymään, kun kerran nurkilla olin. Pankissa ei sitten lompakon hukkumisen takia mentykään itse asiaan, jonka takia alunperin sain kutsun, vaan tyydyttiin kortin kuolettamiseen ja uuden kortin tilaamiseen. Uuden tilaamisesta tuli kuluja 5€.

Lähden pankista, eikä tarvitse kävellä kuin 100 metriä ja puhelin pirahtaa soimaan. "Kontumarketista hei..." Niin, lompakko oli tietenkin löytynyt, juuri kun ehdin kuolettamaan kortin.

Eli... Pankista soitetaan -> lompakko tippuu hässäkässä -> oottelen jos joku löytäis -> meen pankkiin ja kuoletan kortin -> kuulen että lompakko on löytyny -> haen lompakon. Kattia kanssa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.