IRC-Galleria

LaskuMaanantai 25.06.2007 19:50

Kuolema korjaa kohta kyllä. Saatiin sitte lasku salaojituksesta. Sen piti siis olla ilmainen (ainaki lähes), koska meidän isä on tehny sille Jaskalle sähköhommia kanssa. No, ei ihan ollut. Laskun loppusumma oli 3800 ja risat. Että näin. Ja lainaa ei siis saada, kun mä oon äitiyslomalla, ja Toni on opiskelija. Nyt ku kämppäkin EDELLEEN myymättä, niin laskin huvikseni pankin tulo-menolaskurilla, ni vaikka kuinka paljon valehtelisin, ja ei syötäis mitään, ni silti menee 20 euroa kk:ssa miinukselle tulot.. :'(
Olemme siis aikalailla ahdingossa. Ostaiskohan joku Runosmäestä 3 h+k, ja siis NYT heti! Tuli meinaan aika iso itku jo.. Jos menisin sossuun, ne sanois varmaan, että myy asunto. No V*ttu mitä oon yrittäny tehdä viimesen puol vuotta. Ja tästä kodistani en kyllä aio luopua! Piste. Sitte menköön vaikka ulosottoon kaikki velat ja korot ja lainat ja kaikki. Aivan sama. Kodistani en luovu. Sitäpaitsi, tää ei oo mun oma syy. Mä EN OLIS TEHNY tätä homaa ulkopuolisella ja "ammattimiehellä", jos oisin tiennyt että se maksaa kokonaisuudessan 8000 euroa. Siis ojista. Siis salaojista. HALOOOOOOOOOOO!!!
Kaivurin vuokra ois ollu 100 euroa päivä. Mäki oisin vittu kaivanu ne vähintää viikossa. VITTTUUUUUHHHH!! Eli tuossa laskussa oli työtä 131 tuntia, 4500 euroa. 700 euroa ois menny ite tehdessä. Plus, että en TODELLAKAA ois laittanu mitää isodrän-levyjä, jos oisin saanu itse päättää ja jos oisin tienny et se maksaa tonnin! HOOOVEEE! Ihan vittu styroksia seki oli, värjättyä styroksia. Mun palaa hermot.
Niin juu, ja ihan sitte alotti setä ne hommat tammikuussa. Ja sai ne valmiiksi 6.6. kun lähdin synnärille. Ja laskun eräpäivä on ylihuomenna. Ja 4 päivää huomautusaika ja sitte paukkuu korkoa 13 %.. Puoli vuotta teki ojia setä. Ja sitte on mulla kaks päivää aikaa maksaa lasku?? Eise näin voi toimia.
Jos olisin palkannut ammattimiehen tekeen, ni se todellaki ois tehny ne viikossa, korkeintaa kahdessa, eikä meidän piha ois ollu puolta vuotta auki ja vaarallinen Epulle ja mulle ja paskanen ja kamala ja se OIS MAKSANU SAMAN VERRAN! Jollei vittu vähemmänki.
Mutta nyt meikä lakkaa uskomasta yhtään mihinkää muuhun ku julmaan ja kusipäiseen vittupääjumalaan, joka haluu vaan kostaa ja mä en ainakaa taivaaseen mene, jos siellä palkitaan hyvät teot tällasella paskalla. MITÄ VITUN PAHAA MÄ OON KENELLEKÄÄN TEHNY???? Vittu paskaa nielly vaan sittarissa viis ja puol vuotta ja pelastanu monen ihmisen huonon päivän ku oon jaksanu olla ilonen ja kuunnellu ku heillä on vaikeeta ja sitte mun niskaani kaatuu kaikki vitun paskajutut. Nojee, oon vittu terve, mut mun mies ei ja vittu saatana. Kiitos edes näistä ihanista lapsista, mutta en mä niitäkää pysty enää ruokkimaan.
Jos ei niitä ois, ni ei ois kyllä minuakaan. Onneks mulla on kaks ihanaa syytä elää. Eppu ja sen sisko. Makaronilahjoituksia otetaan vastaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.